Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.652
Поени од реакции
11.778
Браво бе деца........инаку кој ги стави головите да не барам сега?!

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
^аха :)

...иначе Шварцер го нема на голот на Фулам, треба ли да значи нешто тоа ?!

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Венгер демек се заинтересирал за Michael Ciani од Бордо,дефанзицвец 26 години

--- надополнето ---

Schwarzer “Fails Medical At Arsenal
Ова би требало да е точно.....Баш сега гледав Фулам-Манчестер и коментаторите кажаа дека се збори дека не поминал на прегледите во Арсенал....

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Ама баш ми е мерак што ги израмнија манчестер во 90 мин. ако им е!!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не е точно.

#schwarzer fails fitness test... #arsenal #fulham #manunit about 5 hours ago via txt
@sankman no, failed fitness test to play #mufc has a "bad back". he's going #arsenal, just not until near deadline, #fulham making him sweat about 1 hour ago via TweetDeck

Еве ви од News of the world.

Познато на сите беше дека е повреден и значи не ги поминал тестовите за да игра против Манчестер, а не за трансфер.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
од официјалната на Севиља
Defender Sebastien Squillaci will travel to London today in order to pass Monday a medical with Arsenal

Епа нека ни е честито новото засилување.:)):tv:

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
ииииииииииии јессссссс само да е и стварно ке видиме утре ке има и на нашиве македонски страници а каков добар ли е
погледнете

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
Нов сум на форумов и многу имам пропуштено од темава,но навивам за арсенал уште од мали нозе и мислам дека со вој состав нема шанси да ја освоиме титулата,ке бидам срекен ако влеземе во првите 4.
Навистина треба нов голман Шбарцер или Гивен би биле добродојдени,повеке сум за Гивен оти има 34 години и може да игра уште долго,а Шварцер 37 крај е веќе за него.Шо се однесува до Sebastien Squillaci може добар е во шпанија и франција но во севиља беше долго време повреден и не е за премиер лигата оти висок 1.83 м,подобро да дојде некој висок силен дефанзивец како Мертерсакер или некој со стил на Видич.Ама Венгер преферира дефанзивец кој може да дава пасеви и има добра контрола со нозе на топката.
Браво за резултатот со Блекпул,само Волкот да игра како со играше со нив и со јаките тимови,а не да трча по слепи сокаци и да незнае дали да нафрли или да шутне.

--- надополнето ---

исто така многу сум срекен за Росицки конено ја надмина повредата и супер игра последниве 2 меча,ако не се он,фабрегас и ван перси ке нема кој асално да нафрли,некна фабрегас влегува и ко квортер бек уфрлаше топки во шеснаесетникот на ногата GPS има.Напад сме супер,ама одбрана слабо,премногу е рано за критики на одбраната ама од лани ништо не сменивме само повеке ослабнавме.Во средниот ред Вилшаер е ѕвер покрај фабрегас во арсенал и џерард во англија ке земе многу искуство има да рине.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
btw:Мило ми е шо има фанови на Арсенал иако 5 години титула немаме земено,сите за барса манчестер интер челзи почнаа да навиваат,ваа година пола македонија за интер ке навива ке видите,продадени души има со лопата да ги ринеш.Ама ке дојде пак времето кога освојуваме титули сега воа е период на транзиција,сите велгуваат во догови после главата ке незнаат каде им е,додека арсенал паметно си ја игра со понегаш на жифци ми идат со тоа нивно подавање:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom