Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Jas imam kom i net od 1 odd ! ti u prvo odd si cical uste ! Ivan so ne e jasno ? neli e taka ? barase trasnfer u barca? venger ne go pusti da odi? nemoze da si otide? se osekja zagrozen i se umilkuva da ne go mrzat !
Ne mu zamarajte na deteto, ova e od slabo detstvo, kutek po doma, go mavale so topki po glava i znaete kako ide:toe:
Edno nemoze da razberam celo vreme urla Arsenal ova, transferi ova, sea lom gi napravi igracite, pa i da e nekoj 2 put so faka topka u noga, igrac za Arsenal e i najdobar e. Denilson ako e za toa se gubi po nekad i ne vikam deka e drvo, da sedi na klupa ili slicno, se desava denot mu se pogodil bad. A ti Van Persi neznae da igra, Fabregas da dal 20 gola za da ti ja vrati doverbata, uuuu nemoj mi reci, ti u odborot da ne bese pa da ti vrati doverba za da igra dalje. Ako si navivac na Arsenal, podrzuvaj gi, bez razlika, dali se 2 liga, prva na sredina ili se borat za opstanok. Na Venger ne mu trebaat kojznae kolku zvucni iminja, on moze od prosecna klasa igraci, pa da gi napravi dobra klasa igraci. Tasci e dobar i veruvam deka ke se snajde u Arsenal dokolku dojde, a ne e drvo kako so vikas ti.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
Ај за убо нека е свечено примен на ignore листа!

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
AHhahaah Ne rekov deka voospto e drvo V.Perise ! Rekov na svetksoto deka e drvo ! Pa prosecni da se snajdat mn jasno. Na site im trebaat akko so mu treba na ARSENAL! Zatoa so prosecni nema nikad u zivot da osvojat ! Jas navivam za arsenal i u 2 liga ali da ne gi kritikuvam toa nemoze ! Epa jbg jas sum fan zatoa sakam da mi ja vrati doverbata kkao i na sekoj fan na arsenal sto treba ! Posto izajauva saka da si ide od arsenal ako go skase klubot nemase da bara da si ide !

--- надополнето ---

1 VS SITE ahahahah ! Mora da vredam cim tolku se angazirate na mene !

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Кај нас Ван Перси ке игра зад Чамак и нема да има проблем....Ке бидат супер дуо, осекам тоа уште од сега....

--- надополнето ---

Некои информации велат дека Фабрегас веќе купил нова куќа во Лондон, и тој веќе е помирен дека ова лето нема да се пресели во Барселона.

Се што можам да кажам е дека оваа победа на Светското првенство е за сите фудбалери и фанови на Арсенал, тие се клуб од светска класа" - изјави Фабрегас по финалето.

"Јас сум фудбалер на Арсенал и горд сум на тоа".

--- надополнето ---

Едит: Надал со дрес од Фабрегас, го крева победничкиот трофеј

Линк:http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=d8449e45-6e62-4dae-bdb0-4a78371e7b0a&ln=3&typeBack=Последни Вести

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Да се собереме 10 души и Арсешавин веќе да не поситра на фан клубов оти преку кур ми е од него и неговите непромислени теории
Ja ke bidam prviot protiv ova mora da ima nekoj na forum na koj moes da mu se smees i da mu prais remet koa sakas
a toa so si imal kom od prvo odd, ja imav blackberry pred da iskoci samo nejkev da se falam,a toa si sakal da ti vrati doverba fabregas kazi mu na nego ne vaka na forum da kazuvas javi mu se i kazi mu daj 20 gola i 20 asistencii i ke te pocituvam ako nemas telefon a poso imas kom od 1 odd prati mu email(elektronska poraka) i na kraj ne zaboravaj da mu pises Best wishes :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Мене пак ми е "интересно" да го читам Аршесавин и не го ставам на игнор. Еве јас и Ганер4евер ќе го читаме ради да разбиемо монотонија.

Право да ви кажам јас се навикнав на него и едноставно го читам онака површно како разонода т.е. како некој лош виц и така повеќе не ме нервира, дури и интересен ми е.

Финтата е со него што он кога почнал да гледа фудбал Арсенал беа тогаш непобедливи и самиот изјави така. И гледајќи го неговиот начин на навивање он сака екипи од типот на реал челзи и сл, а незнае дека тој непобедлив тим не се направи со пари туку со работа, нешто што Венгер сака пак да го направи. Е проблемот кај него е што не го фатил тој период кога се градеше тој тим па сега му е чудно и нејасно како ова се дошава со Арсенал.

П.С. Како што гледам Цеск и Пујол се опијаниле од едно пиво и незнаат кај тераат :pipi:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Очигледно е дека РвП не ти е омилен играч.......Па затоа и ги гледаш работите малку понегативно....Но еве, не сум долго на форумов, може сум грешка, ќе почне англиската лига, па ќе видам што ќе коментираш кога некој други играч нема да изигра како што треба....Претпоставувам дека Аршавин ти е омилен, којшто знае да изигра многу мизерно, па ги чекам тогаш твоите коментари......

Абе друже...ај нов си:)..абе тој менталниот кога беше Ван Перси прв стрелец он викаше дека е дрво, а не сеа :)

--- надополнето ---

Тој самиот не се разбира,ти ке го разбереш.
Само ви смета во фан клубов,мразам вакви "навивачи" што расипуваат атмосфера по фан клубови.
Инаку до каде е со опоравување Ремзи?

Епа последно нешто што слушнавме јуни месец беше дека почнал да трча.

--- надополнето ---

Да се собереме 10 души и Арсешавин веќе да не поситра на фан клубов оти преку кур ми е од него и неговите непромислени теории

Не заебавај, ти го бранеше на времето:)

--- надополнето ---

Мене пак ми е "интересно" да го читам Аршесавин и не го ставам на игнор. Еве јас и Ганер4евер ќе го читаме ради да разбиемо монотонија.

Право да ви кажам јас се навикнав на него и едноставно го читам онака површно како разонода т.е. како некој лош виц и така повеќе не ме нервира, дури и интересен ми е.

Финтата е со него што он кога почнал да гледа фудбал Арсенал беа тогаш непобедливи и самиот изјави така. И гледајќи го неговиот начин на навивање он сака екипи од типот на реал челзи и сл, а незнае дека тој непобедлив тим не се направи со пари туку со работа, нешто што Венгер сака пак да го направи. Е проблемот кај него е што не го фатил тој период кога се градеше тој тим па сега му е чудно и нејасно како ова се дошава со Арсенал.

П.С. Како што гледам Цеск и Пујол се опијаниле од едно пиво и незнаат кај тераат :pipi:

Исто, исто :)

--- надополнето ---

И Бентнер татко станал и тоа со бароницата од Данска која е 293090230 пати побогата од него:):)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Бендтнер, мајсоре ?? Бароници почна да ебеш ??? Ха бееее....не знаев, дека одел со неа:helou:

Фабрегас, мајсторе, со рака у кур и шета се слика, се поздравува и слично....Свака част

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
А да му ојме на друго на таја барноциата, а ? :pos2::pos2:

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Еве како изгледаше прославата на титулата во Шпанија, каде Пепе Реина го претстави Фабрегас како иднината на Барселона, а Каталонците Пике и Пујол му го облекоа дресот на Барса...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom