Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Цеск напиша:
"The first thing I had to do after the final whistle was go to Robin," added Fabregas. "Instead of celebrating with my friends, I wanted to talk to Robin, because I felt he deserved this as well.
"He has been injured a lot and if it wasn't us he was playing against, it would have been different.
"But as happy as I was, I was also sad for him. He deserved it as well. He just told me congratulations and to enjoy the moment.
"I hope he has his chance again, because he is a great guy and a great leader.
"He has been really unlucky with injuries and I hope he can have his moment in four years or two years."
:bravo:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Вака зашто веќе сте западнале во голема дискусија... да ве потсетам на една изјава на Ван Перси...
тој изјави за нашиот официјален сајт...дека не е сам шпиц и не може да игра едини во нападот на тимот/репрезентацијата зашто седејќи како утка ( пример Инзаги , ибра...) напред и чекајќи за топка од другите 10 души кои гинат за тоа на теренот многу му било глупаво , сакал да игра , да учествува во играта затоа тој се и ќе се враќал наназад за да проигра со своите соиграчи да формираат акција!!!
Затоа Арсенал има прекрасна игра!
А исто така изјави и дека му е потребна поддршка од уште еден во нападот за тоа да го прави , да игра така , а тоа во Холандија не го имаше!

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Mora cesc da se vadi da kazuva deka e ganer i ke prodolzi da bide,ke kazuva deka e happy se se da vrati verbata u nego ! Kaj nekoi ke uspee kaj nekoj ne ! Kaj mene tesko da ja vrati ! Osven ako ne dae 20 gola i namesti 20 i osvoime titulce ! ali toa so sakase da ispadne predavnik nema da mu go zaboravam nikad ! Pederce ! vide nemoze da naprai transfer i odma ajde sakam da ostanam hepi sum i taka nataka !

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
nenzm jas ti ke mi kazes 5 godini treniram i igram spic ! treba tocno ama miler kako moze da dade 5 gola da osvoi se maliot !? Forlan kavani se vrakjaa do centar da zemat topka ! daj ne dupi
Druze ostaj fudbal, zemi neso drug sport, dzabe igras koa vrska nemas. Ima klasicni spicovi so im davaat topki, kako inzagi. Toj ne mrda nikad, a uvek go gagaat. Znaci ne sporeduvaj koj so pravi, tuku gledaj kako igra, igracot celo vreme i zadacata negova koja mu ja dal trenerot. Znaci Van Persi e klasicen spic i so ima da ide nazad, ima koj topki da mu dava. U Arsenal napred sedi isto kako i Bentner i dobiva topki od Arshavin, Fabregas i davaat golovi.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Mora cesc da se vadi da kazuva deka e ganer i ke prodolzi da bide,ke kazuva deka e happy se se da vrati verbata u nego ! Kaj nekoi ke uspee kaj nekoj ne ! Kaj mene tesko da ja vrati ! Osven ako ne dae 20 gola i namesti 20 i osvoime titulce ! ali toa so sakase da ispadne predavnik nema da mu go zaboravam nikad ! Pederce ! vide nemoze da naprai transfer i odma ajde sakam da ostanam hepi sum i taka nataka !
Стварно не те разбирам тебе

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Стварно не те разбирам тебе
Тој самиот не се разбира,ти ке го разбереш.
Само ви смета во фан клубов,мразам вакви "навивачи" што расипуваат атмосфера по фан клубови.
Инаку до каде е со опоравување Ремзи?

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.433
Поени од реакции
6.081
Јас незнам кој му купил на овега компјутер пак уште и интернет му ставил....

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Jas imam kom i net od 1 odd ! ti u prvo odd si cical uste ! Ivan so ne e jasno ? neli e taka ? barase trasnfer u barca? venger ne go pusti da odi? nemoze da si otide? se osekja zagrozen i se umilkuva da ne go mrzat !

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Jas imam kom i net od 1 odd ! ti u prvo odd si cical uste ! Ivan so ne e jasno ? neli e taka ? barase trasnfer u barca? venger ne go pusti da odi? nemoze da si otide? se osekja zagrozen i se umilkuva da ne go mrzat !
Значи ако даде 20 гола и има 20 асистенции ќе ти ја врати довербата,ако не тогаш нема.Инаку неколку пати има изјавено дека го сака Арсенал и дека Венгер му е како татко

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.433
Поени од реакции
6.081
Јас никого не спомнав во постот али ти сам си се препозна .Алал нека ти е :).Ако си имал нет од прво ондак сега си второ :)...Абе колку пати имаш повторувано ?.

--- надополнето ---

Иначе има една опција игнор и опа нема негови постови ...олеснете се :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Јас никого не спомнав во постот али ти сам си се препозна .Алал нека ти е :).Ако си имал нет од прво ондак сега си второ :)...Абе колку пати имаш повторувано ?.

--- надополнето ---

Иначе има една опција игнор и опа нема негови постови ...олеснете се :)
Еднаш предложив да банираат,ама на некои членови не им сметаше.Незнам дали сега им е променето мислењето ..:))

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Да се собереме 10 души и Арсешавин веќе да не поситра на фан клубов оти преку кур ми е од него и неговите непромислени теории

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom