Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Особено тоа им оди на Серхио, Иниеста и Чави....Па и Пујол и Педро....Се Барсеноловци, кои не се навикнати да играат против нивниот ексколега, кој добро им покажа како се игра машки фудбал....Мислам тука на Марк Ван Бомел...Секоја му чест...

За РвП немам зборови, бидејќи генерално гледано слабо првенство е тоа за него...По 4 години, нема да се памтат ниту шансите ниту додавањата ниту учеството во акциите...Ке се паметат головите...А тоа, искрено РвП го немаше за Холандија....

Но се чува за нас....

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Честитки до Фабре иако јас бев за титулата да оди кај Ван Перси!!!
Имаше прилично добар меч , а Фабре влезе многу касно но одигра одлично!!!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Плус асистент за голот....Коа е најпотребно капитенот е тука....Viva Fabregas

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://goonertalk.com/2010/07/11/wenger-rules-out-signing-a-midfielder-this-summer/
Добра одлука !!!
Не го сакам Џо во нашиот тим , но сепак Дефанзивата ајде Венгерчо , мрдни , купи некој добар асален , сега заврши светското се враќа професорот од задачата на црниот континент.
И секако , навивам за Стекеленбург на голманската позиција!

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Kaj Mu Gi Izbroja 90 Minuti mn me iNteresira !? u posledni 3 Utakmici 3 suta u gol nema RVP ! AKo treba Sam Ke Napraam sut ! On Im POdava ! Klosar suiraj koa ne ti podavaat ! JA veke ja iscepiv tvojata ! Nemoj Mnogu Da Mi go Potish Ziti SE ! hAhhahahah ! Spancite Glumat Ke praat Spanski serii za nA a1 da gleame ! Klosar Si be mkgunner !
Ти пак не разбираш? Бесплатен совет од мене, веќе по втор пат ти кажувам, Несопирлив, смени го у Недокажлив. Незнам колку години имаш, но очигледно од фудбал познавање имаш преку PES или пак златно да е youtube. Како може да шутира сам, Ван Перси, кога нема топка во нозе, ваљда нема да шутира онака без топка да истегне нозе. За да шутне треба да има топка, за да има топка, треба да му подаде некој, а ако незнаеш, еве јас ќе ти кажам, Робин Ван Перси е шпиц. За сам да направи акција, ќе треба да се враќа назад, да ја земе топката и да себичи до гол, ако го направи тоа и промаши, ќе има критики од сите. Значи младичу, ако сакаш да кажеш нешто тука, кажи, прво помисли, па кажи и незнам како можеш да кажеш дека си навивач на Арсенал, коа врска немаш како одат работите. Башка, се гледа дека си дете, пошо ти ги кажуваат грешките, а ти вреѓаш.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Јас пак не го сакам Стакеленбург, истиот Алмуниа. Бидејќи навивам и за Ајакс и го имам пратено и можам да заклучам дека е голем киксер. Некогаш брани лудо а некогаш киксира и тоа тешко. Алмуниа 2.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Pa ke se vrati be ke trca ke bara topka poveke on napred sam so 3 ca nikoj nemoze da mu ja dade ! i koa ke mu ja dadat on ja vrakja ili dodava negde !

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Ti sakas da kazes deka Villa, Tores, Klose, Muller, sami trcaa do sredina i da zimaat topki da pravat akcii, ne im davaa. Vo Holandija, problemot e vo toa sto, Roben igrase prilicno sebicno, celo svetsko, Snajder e skaran so Van Persi, pa ne mu davase ic topki, ni pa proba da go proigra. Imase nekolku pati sansi da mu dade ovoj da napravi sansa, no Snajder ili na Roben ili ke ja vratese nazad. So sakas pravi, ako plajmejkerot ne ti podava topki, nemozes sam. Da go izvadea Snajder, barem vo edna utakmica, veruj deka ke imase koj da mu pusti nekoja topka na Robin pa ke imase neso ucinok.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Pa ke se vrati be ke trca ke bara topka poveke on napred sam so 3 ca nikoj nemoze da mu ja dade ! i koa ke mu ja dadat on ja vrakja ili dodava negde !
Очигледно е дека РвП не ти е омилен играч.......Па затоа и ги гледаш работите малку понегативно....Но еве, не сум долго на форумов, може сум грешка, ќе почне англиската лига, па ќе видам што ќе коментираш кога некој други играч нема да изигра како што треба....Претпоставувам дека Аршавин ти е омилен, којшто знае да изигра многу мизерно, па ги чекам тогаш твоите коментари......

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Очигледно е дека РвП не ти е омилен играч.......Па затоа и ги гледаш работите малку понегативно....Но еве, не сум долго на форумов, може сум грешка, ќе почне англиската лига, па ќе видам што ќе коментираш кога некој други играч нема да изигра како што треба....Претпоставувам дека Аршавин ти е омилен, којшто знае да изигра многу мизерно, па ги чекам тогаш твоите коментари......
Не се секирај, знам дека си понов и ќе го дознаеш кој е

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Pa Muller na ne ne trcase sredina on ja izora cela sredina deckoto i si dae kakvi takvi 5 gola i pri prva profesionalna sezona osvoi bundes,cup germanski,finalle lc,3 to mesto svetsko najdobar mlad igrac i najbolje strelec ! E toa e razvivanje na eden igrac a ne kako Bentner 100 godini igra poise od ovoj i pak e kamen !

--- надополнето ---

http://www.tribalfootball.com/arsenal-boss-wenger-ready-meet-released-chelsea-winger-cole-968271 Koj rece ne nash ke bide ovoj !?

http://www.tribalfootball.com/tasci-looms-large-arsenal-seek-new-centre-half-signing-968191 samo nemoj vakvo drvo,prosecen igrac so na svetsko odigra golemi 5 minuti ! nemoj vakvi sranja !!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Cestitki za Fabre iako sakav da pobedi Holandija zatoa sto celo sp odlicno igraa, a sakav RvP da dade gol, ama stom ova kopileto snajder neke da go proigra nema zosto da vikame deka izigral slabo oti ne postignal gol...
Arshesavin razberi deka toj e napagac i deka nekoj treba da go proigra za toj da ima sansa za gol...
Razberi se veke ednas...

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
nenzm jas ti ke mi kazes 5 godini treniram i igram spic ! treba tocno ama miler kako moze da dade 5 gola da osvoi se maliot !? Forlan kavani se vrakjaa do centar da zemat topka ! daj ne dupi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom