Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Да ама Чамак е веќе новопечен Ганер :smir:
Чим Венгер некого чека ... значи има квалитет , борец , и пред се ... ФИНИШЕР!!!
Чамак тешко да е финишер :smir: али останатите работи ги има...бтв најдобар стрелец со глава минатата сезона, а како иде и оваа ќе биде :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Чамак тешко да е финишер :smir: али останатите работи ги има...бтв најдобар стрелец со глава минатата сезона, а како иде и оваа ќе биде :)
Епа ? Чим е најдобар стрелец ( со глава ) нели е финишер?
И плус со нога има финиш исто така добар!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Епа ? Чим е најдобар стрелец ( со глава ) нели е финишер?
И плус со нога има финиш исто така добар!
Колку само нема добар финиш со нога али ајде..

Edit: Немој да мислиш дека не сакам да дојде, баш напротив едвај чекам ми прави мерак играчот :) само си кажувам како е ;)

Моментот е околу 4:35 кон Тони Пулис.

или еве само тој момент..

Друга интересна работа е што досега играч од средината на Арсенал што има постигнато најмногу голови е Пирес со 19 гола, а Фабрегас досега има 16 гола.

Во лигата Жерард има најмногу 16 гола со 10 асистенции, а Лампард 16 гола со 8 асистенции. Фабрегас има досега 13 гола со 15 асистенции.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Колку само нема добар финиш со нога али ајде..

Edit: Немој да мислиш дека не сакам да дојде, баш напротив едвај чекам ми прави мерак играчот :) само си кажувам како е ;)

Моментот е околу 4:35 кон Тони Пулис.

или еве само тој момент..

Друга интересна работа е што досега играч од средината на Арсенал што има постигнато најмногу голови е Пирес со 19 гола, а Фабрегас досега има 16 гола.

Во лигата Жерард има најмногу 16 гола со 10 асистенции, а Лампард 16 гола со 8 асистенции. Фабрегас има досега 13 гола со 15 асистенции.
Фабрегас на Пулис ли кажуваше да ќути

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Goonerlife od sto nosi tolku FINISERI gleam cel tim e takov ! zatoa nema koj da dade gol ! Eduardo sam so golman izlaga neznae gol da dae !

I ne lupaj gluposti Dzeko za 40 ! za 25 doagja bez problem ! Kako sto Wolfsburg se dupki i se podole od pola na tabela ! Gleam Villa i Dzeko sto praat deckite gazat i koa im gubat timovite ! Dzeko sekoj mec dava gol dava bez problemi sekoj sut gol mu e ! I ja koa zborev za Song deka e poslab od Toure vie ne ! Neli dobar vi bese SONG ! toj e anti footbaler ! deckoto ednostavno igra krvnicki i samo kliza i se tepa na teren ! Sekoj mec ima zut karton ! ni topka znae da dae ni nisto ! znae da se tepa samo !

Zal mi e za Ramsey ! na 19 godini mu ja unistija karierata na 21 ke se vrati pak da igra ! ti ebam karierata ! A vaka i na volkot nedaj boze ke mu se desi ! kako so se uletue ima da go sobere nekoj ! Shawcors 10 meca ban izel ! ali ne se dovolni ! Se glease deckoto deka mu bese zal i krivo !

Za povredata na Ramsey e kriv Venger ! Covekot ednostavno pusta deca da igraat u prv tim u klub koj e eden od podobrite u anglija ! A anglija e najakata liga i za da igra eden 19 godisnik treba da bide slucaj kako Pato i takvi igraci ! a ne sekoj vtor da bide so 19 da bide u prv tim ! Nemoze 19 godisno dete neiskusno uste skolo ne zavrsil da se bori da se tepa i da vlaga u dueli so korpulentni igraci i snazni !

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Goonerlife od sto nosi tolku FINISERI gleam cel tim e takov ! zatoa nema koj da dade gol ! Eduardo sam so golman izlaga neznae gol da dae !

I ne lupaj gluposti Dzeko za 40 ! za 25 doagja bez problem ! Kako sto Wolfsburg se dupki i se podole od pola na tabela ! Gleam Villa i Dzeko sto praat deckite gazat i koa im gubat timovite ! Dzeko sekoj mec dava gol dava bez problemi sekoj sut gol mu e ! I ja koa zborev za Song deka e poslab od Toure vie ne ! Neli dobar vi bese SONG ! toj e anti footbaler ! deckoto ednostavno igra krvnicki i samo kliza i se tepa na teren ! Sekoj mec ima zut karton ! ni topka znae da dae ni nisto ! znae da se tepa samo !
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Патетики.Се читаш ли што пишуваш бе?
Шо те немаше деновиве да искоментираш за натпреварот? Добро,Дуду не даде гол и Сонг е слабак,антифудбалер.Ѕвер си.:pos2::pos2::pos2:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047

Zal mi e za Ramsey ! na 19 godini mu ja unistija karierata na 21 ke se vrati pak da igra ! ti ebam karierata ! A vaka i na volkot nedaj boze ke mu se desi ! kako so se uletue ima da go sobere nekoj ! Shawcors 10 meca ban izel ! ali ne se dovolni ! Se glease deckoto deka mu bese zal i krivo !
Па што сакаш, Арсенал мислам дека има дадено 66 гола и заедно со Манчестер го имаат најдобриот напад во ПЛ. Штета за вас што се повреди Ван Перси, со него мислам дека ќе бевте први на табела.
Погоре збореа нешто за играч од среден ред-најдобар стрелец. Роналдо е прв во таа категорија со 31 гол. А ако мислите на играчи кои играат централно во средина, мислам дека најмногу голови во една сезона постигнал Лампард. :)

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Eboue ednostavno igra Genijalno ! Trebase porano da go stavi !

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Едит:Венгер е крив . :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Со тебе сме.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Да, зашто почна копиљот да се буни за еден мочан старт, а овој накурчен стотка ради Ремзи :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Eboue ednostavno igra Genijalno ! Trebase porano da go stavi !

Како да го стави порано кога играше од почеток. Колку порано од тоа мислиш:toe:.

И за повредата на Ремзи ти е крив Венгер. цццццц што чоек ќе беше незнам. Само да се пишело негативно и да се најде нешто контра ебати навиачот и човекот :tapp::tapp::tapp::tapp:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Фабрегас на Пулис ли кажуваше да ќути
Да да..

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Патетики.Се читаш ли што пишуваш бе?
Шо те немаше деновиве да искоментираш за натпреварот? Добро,Дуду не даде гол и Сонг е слабак,антифудбалер.Ѕвер си.:pos2::pos2::pos2:
Што се замараш само со глупости :)

Па што сакаш, Арсенал мислам дека има дадено 66 гола и заедно со Манчестер го имаат најдобриот напад во ПЛ. Штета за вас што се повреди Ван Перси, со него мислам дека ќе бевте први на табела.
Погоре збореа нешто за играч од среден ред-најдобар стрелец. Роналдо е прв во таа категорија со 31 гол. А ако мислите на играчи кои играат централно во средина, мислам дека најмногу голови во една сезона постигнал Лампард. :)
Точна е статистиката ;)

Еве клипче од Шоукрос кога играл на позајмица во Антверпен од Манчестер.

Член од
17 јули 2008
Мислења
280
Поени од реакции
5

Има делови што не ги дадоа на ТВ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom