OrrCee
Сто посто проценти :)
- Член од
- 8 јуни 2008
- Мислења
- 1.524
- Поени од реакции
- 23
:pos2:
Кај Леман нема трте-мрте....а како се зашупи зад рекламите...:pos2::pos2:
:pos2:
Мело е еден од најдобрите играчи што според мене би сакал да дојдат во нашиот АрсеналВенгер е сеуште заинтересиран за Мело :S
Си го гледал сезонава? Или во таа ЕДНА СЕЗОНА ДОБРА во Фиорентина заклучи дека е еден од најдобрите играчи? Има мнооогуу подобри од него на таа позиција и поефтини.Мело е еден од најдобрите играчи што според мене би сакал да дојдат во нашиот Арсенал
Ваков трупец не му треба на Арсенал, Сонг си е тука ... може нешто поалтернативно како Матуиди а не нафурана кретенчина ко Мело.Венгер е сеуште заинтересиран за Мело :S
Јас кажав еден од за мене најдобрите а секако дека кога не му идеше на Јуве и тој падна но сепак кога и да го гледам секогаш дава максимум се бори и ме присеќа на наши Сонг ... секогаш борбен и луд е мн остро знае да стартува :pos2:Си го гледал сезонава? Или во таа ЕДНА СЕЗОНА ДОБРА во Фиорентина заклучи дека е еден од најдобрите играчи? Има мнооогуу подобри од него на таа позиција и поефтини.
OFFFFFFFFFFFFF lele ja ubo si rekov idi ti glej karling koa song go pominuvaat od sala be na utkmica ima minumum 5 preseceni i isto tolku ukradeni a tolku malku poso uvek igrame protiv timovi so se branat so nas,vtoro a song neznae gol da dae a ????? koa ke nared 3ca u eden sprint on posle moze da sutne ko essien ama on podava,za nekoj da pogodi zicer ili da utne manjevise toa ne e bitno a zatoa prasaj koj sakas ke vidis deka song e mn bojle od predhodnata sezona i za dzabe ne igra prva postava btw ako ne ke igrase denilson ili nekoj drug(diaby)Song e prgav i treba da bide takov ! ali deckoto si go pominuvaat kako od sala ! vtoro klisi i sagna se dupki po tie levi i desni strani zatoa od tamu se primaat golovite! kaj vermalen i kaj galas nema pominuvanje ali ovie dve utki po strana ispagaat kako mali deca! essien znaei gol da dade i da podade i da bide prgav isto i site drugi so gi nabroi !