Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Стварно голот не требеше да биде признает ама сетете се анри едно 5 такви има постигнато...тогаш арно ни беше а сега боли...Неможе вечити кривец кога игра арсенал да е судијата...јебига секоја втора утакмица не дупат судиите но нашиве наместо да играат помотивирано они мрзи...Сега гледам 1 месец помина а арсеал само една победа постигна.

England's bid to stage the World Cup in 2018 or 2022 was given a significant boost when David Dein, one of the most influential advisors in football, joined its committee as international president.

Од кога си замина Дин си замина и стариот арсенал.Имавме големо влијание во FA ,лесен распоред на утакмици а и судиите не не дупеа до овај степен.Од кога замина Дин и Анри ради него замина...

Сигурно немал 5, а и да имал не се ни малку слични со оној што го примивме.
Иначе Дин и Венгер беа мислам најдобри пријатели и уште се.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Wenger to make late decision on Campbell

Уште тоа фали, Силвестре како стартер. :jaj:
Сол иако стар сепак по спремен е од пола тим!
Одлично може да игра , а секако дека и Силвестре не е нешто неспремен секогаш бил на професионално ниво но за разлика од другите играчи емногу послаб квалитетно ... затоа сакам па да стартуваат Сол и Верма:wink:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Сол иако стар сепак по спремен е од пола тим!
Одлично може да игра , а секако дека и Силвестре не е нешто неспремен секогаш бил на професионално ниво но за разлика од другите играчи емногу послаб квалитетно ... затоа сакам па да стартуваат Сол и Верма:wink:
Абе сите сакаме, али дали може да издржи ќе видиме. Иначе овој судијата испадна дека е истиот на Ирска-Франција кога го призна голот на Анри.

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Абе сите сакаме, али дали може да издржи ќе видиме. Иначе овој судијата испадна дека е истиот на Ирска-Франција кога го призна голот на Анри.
Мислиш голот на Галас?

Иначе овој е од Шведска, а што е поинтересно е тоа што пред 2 години швеѓанецот Петар Фројдфелдт во 1/4 финалето против Ливерпул досуди непостоечки пенал за Скаусерите. Дали имаат нешто швеѓаните против Арсенал незнам, но мене ова не ми изгледа како случајност.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Епа тогаш ќе му опростам до некаде зашто по Арсенал ... едино за Француската репрезентација имам осетено љубов , така да благодарен сум му што и со Доменех и Тулалан е ФФФ пласирана! :pipi:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.115
Сигурно немал 5, а и да имал не се ни малку слични со оној што го примивме.
Иначе Дин и Венгер беа мислам најдобри пријатели и уште се.
можеби нему имаат признаено ама многу повеќе пати се има обидено :).Со челзи еднаш ,еднаш со астон вила и уште еднаш ама не се сеќавам со кого беше :)

Анри му асистира на галас

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Епа тогаш ќе му опростам до некаде зашто по Арсенал ... едино за Француската репрезентација имам осетено љубов , така да благодарен сум му што и со Доменех и Тулалан е ФФФ пласирана! :pipi:
Почна да смрди фан клубов... :/

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Не знам шо уште се буните сега...Па раката на судијата беше крената, а со тоа и можеше да се изведе слободниот удар...Зарем заборавивте Анри како изведуваше слободни удари..??

Да бидеме реални, иако губи Арсенал...Не мора ние секогаш да сме во право...

Туку, овој Фабијанскиот, некој да напишеше дека не знај кај тера, ке беше пореално...? Абе каде....голманите ни се камења....:pos2::pos2::pos2::pos2:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Не знам шо уште се буните сега...Па раката на судијата беше крената, а со тоа и можеше да се изведе слободниот удар...Зарем заборавивте Анри како изведуваше слободни удари..??

Да бидеме реални, иако губи Арсенал...Не мора ние секогаш да сме во право...

Туку, овој Фабијанскиот, некој да напишеше дека не знај кај тера, ке беше пореално...? Абе каде....голманите ни се камења....:pos2::pos2::pos2::pos2:
:nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom