wow
браво момци покажавте карактер , браво професоре со шамарите не биле на одмет , понекожаш си сака по некој воспитен , онака заради шмек ...
би рекол за нив - слаби мн повеќе од што очекував , само кајт играше ( играчиште е човеков )
нашите :
наркоманот : или рехабилитаиција или нека прекине да пие , човеков ко да застанува прв пат на голот .. вчера на неколку пати ми се смрзна мочта , на неколку пати ке се задавев додека пијав , што ли му ја мисле кој го знае .. еее проблеми проблеми ... да прекине со триповите оти ке почне да лове пеперутки а не да биде прв голман на Арсенал . ова алмунија свати го како закана :pos2:
одбраната
тахдемот на одбраната - речиси перфектни само еднаш успеа да им избега торес , вили ванили го јадеше како сникерс ( тоо мајсторе - покажуваш и ме правеш горд што толку години си ми доста симпатичен играч ) верминатор - ова од терминатор ке да беше а ?
блескав , си помислив после автоголот со челзи ке му падне моралот , ама детево со неговите години уште како ке блеска - мејби идниот капитен .
траоре - периодичен едно време на почетокот мн слабо ми играше ептен со страв некако и затоа тие почетните минути беа слаби детево мн се залетуваше а средината требаше да покрива мн заради неговите напаѓачки афинитети , но потоа ја подсреди играта и ме изненади
бак бак бак - нема за него застој златен играч , заедно со сонгињо најдобрите на теренот - во офанзива тио не знаеше што да праве а овој ко крилен напаѓач леташе продори ... а во дефанзива една топка не помина од неговата страна
средниот ред
цесц - мн претпазливо играше , ептен и мн ми се допадна неговата улога во дефанзива - тогаш игра маестрално , добрА партија
дени - одличен со задачата да ги сече зардоишните моменти покажа префектен смисол за деструкција ситно фаулче кога е најпотербно - одлична партија
МОМ дефинитивно - детево ако не игра за камерун нека го удостојат со бразилски пасош - перфектен насекаде , колку ли километри наби вчера ? ако има некој статистика молам да ме почести со договор - однапред благодарам .
прекрасно играше , танцуваше со топката . назад чисто без трошка респект , без трошка страв - браво машино . продолжи да не радуваш !
офанзивата
насри можеби најдобриот од напаѓачите ако може да се каже дека беше таков , оној продор кога глен џонсон се покажа на дело беше клучен во играта и во прихичкиот притисок - потоа мн брзо се трансформираше во дефанзива - прекрасна игра . браво дечко
тио - секогаш кога играл против ливерпул правел по нешто запаметење , но овој меч слаб мн мн - ама секогаш влегувал од клупа ово меч беше стратер ( дилема - дали детево игра подобро кога е резерва ? ) мејби да , има повеќе анализа на противниците и праве тоа што најубаво знае - патем и мн го тепаа и аурелио и карагер - се си викам дека и тоа има улога - како и да е бери ум да не береш заби - овојпат професорот е сериозен видовте сите
А.А кошмар на фановите на пул - дефинитивно ја покажа својата светска класа - мало подзаспување на колетивот одбранбен на пул и перфектен удар каде што се создаваат малите пајачиња
одличен гол - како само се ослободи и како распали пепе ја погледна и ако беше на трибините и тој ке аплаудираше - така бар мислам
нападот изигра одлично како само се трансформираа ко рој пчелки 4 - 3 - 3 и во следниот миг 4 - 5 - 1 , се бунеа кој каде е , од каде , како , кога стасал ваму ...
дијаби покажа дека е лудак - за малце да асистира за израмнување - си викам бре тој треба да премине на индивидуална програма потоа да му се каже пред почетокот или кога влегува види овие во тегетот се нашите а напаѓаме - на оваа страна , премн комотен , премн опуштен ко Х да ја бапнал , не така дечко - и за тебе важе заканата со кршење муцка .
рамзи - само заради бонусот од сожалувањ професорот го стави сиромаси биле па да лапне премија , изигра некои 150 секунди , во нив еден прием ми се чине
- а сега да се навратам на од пред некој ден
честито мили