В
Вори
Гостин
Честитки.
Кој стигна нозе им дигна на Лузериве..така им треба.
Кој стигна нозе им дигна на Лузериве..така им треба.
Епа редно беше и тој да постапи така еднаш!
Ви реков ли бе дека ќе тепате?Ај не се глупирајте остајте го ЗокиАрсенал после натпреварот ќе вика одлична игра не очекував победа очекувам да ги згазете на Ливерпул :wink:
Ај не се глупирајте остајте го ЗокиАрсенал после натпреварот ќе вика одлична игра не очекував победа очекувам да ги згазете на Ливерпул :wink:
Не си ми баш јасен, ама ај...АААААААААААААА! Аршавин
Кој мајстор човече. Среќа шо имаме еден ваков у тим.
Играта тапа, незнам како може 90 минути средината да форсира нафрлања према Насри, Волкот и Аршавин. Стварно не ми е јасно, ако е тоа тактика онда свака част, ја ќе почнам да веруам за титула ко ќе издржиме вака до Јануар и ќе земеме еден разбивач у напад а коа е у питање Венгер не мора ништо да значи.
Одбрана добра. Џерард немоќен, почна пиздарски да глуми цело второ полувреме, ах ... да не види уше 10 години титула на Ливерпул.
Штета ако Траоре пак се повреди, баш супер изигра дечкото.
И повредата на Аршавин ? не дај боже да е нешто сериозно.
Пред натпреварот беше песимист нешто немало да тепате.. :wink:
Ај нека ви е честито.
Не сум бил песимист, затоа поарна опција ќе ти биде да се одлогираш отколку да тролаш безвеза.Тоа уопште не е битно. Битно е дека Арсенал мора да тепа, во краен случај нерешено... пораз и "оптимистите" ќе ги напраи "песимисти".
На кој се однесуваше ова? И ај мрза ми е да ти копирам сега и другите постови со топот празен... изгледа слабо памтење имаш и дај прибери се малку така на твоите дома да се испискуваш.Абе .... вие сеуште веруете у титула ? ААААААА :buum:
Очекувам одговор: Математички имаме шанси.
Абе клап оти го тупиш и ме умараш да пишуам сеа.На кој се однесуваше ова?