Потполно се согласувам...а и плус вчера не му подал рака на Хјуз...тоа не е спортист...кога се губи треба да се подаде рака ма колку и да боли тоаБратучед ми на почеток од сезоната 2006-07 ми вели редно е да си замине.Треба да го паметиме по освоените титули кога ке си замине а не по 5-6 сезони поминати без никаква титула...Тогаш му се противев на ова што го рече ама сега има смисла...
Потполно се согласувам...а и плус вчера не му подал рака на Хјуз...тоа не е спортист...кога се губи треба да се подаде рака ма колку и да боли тоа
ДА не подадеш рака на противникот не е спортски...Што кур има тоа везе за нас ако не му подал рака, јас да сум на негово место на никој нема да подадам рака освен на Брус и Ферги
Голема работа, и така е безкорисен.Волкот повреден.
И со него и без него исто ни е моменталноВолкот повреден.
Епа како што ни е тргнато ке ни остане сезоната да ја завршиме со младинскиот тимВолкот повреден.
Најмногу тебе ти реплицираа за тоа што го напаѓање Ван Перси. А тоа со русинот што сака да го земе тимот не е на венгер за да го продаде или да одлучи. Он си е само вработен.Eeeeeeeeeeeeeeee se razbudivte be !!!! Gleam deka nema potreba da pisuvam veke !!! Site ste negativci sea !!! PAK jas u pravo !!! Brao Zoki !!! DRva sme be !!!! Nemoj so pari da se vadite !!! Usmanov koa sakase da dade Isuseniot Limon (Wenger) odbiva !!!! turi mu kur !!! koa neznae so treba da pojaca u leto !!! u zima da popolnuvas kasno e togas!!!! taka sekoja godina!!! pozz zoki bravo
Одличнооо! Неможе повесела новост да чујам денес!Волкот повреден.