Фан Клуб: Јувентус

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
До крај со кои тимови игра Јуве,а со кои Удинезе ?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.962
Поени од реакции
23.493
Честито победа момци, ајде да запнете и да доете до тоа 4-то место, нејќем Удинезе да го глеам у ЛШ :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.325
Поени од реакции
6.004
Во Интер има каде-каде повеќе играчи способни да дадат гол а во Јуве ако Матри не дава голови на што би ни личела екипата?
И Матри и Пацини се одлични напаѓачи,но на јак играч,особено на напаѓач му е многу полесно да игра кога покрај себе има повеќе играчи способни да дадат гол и да решат натпревар,отколку на играч од кого се очекува сам да го направи тоа.

Пепе изигра најдобро од целиот тим на Јуве, и дефинитивно заслужува да биде откупен неговиот договор од Удинезе. Одличен играч,играч кој секогаш го дава максимумот за тимот и никогаш не се буни ако седи на клупа како резерва.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.865
ТаТаТаТаТаТаТаТаТаТаТаТаТаТаТаТаТаТаТаТа!!!

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Требаше мислење за 4то место со Болоња,Лече,Чезена и други такви екипи шо ни зедоја бодови. Замислете каква утакмица ќе биди последно коло на Сан Паоло ние да се бориме за 4то место а Наполи за скудето. Крв ќе падни

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Требаше мислење за 4то место со Болоња,Лече,Чезена и други такви екипи шо ни зедоја бодови. Замислете каква утакмица ќе биди последно коло на Сан Паоло ние да се бориме за 4то место а Наполи за скудето. Крв ќе падни
Со Наполи играме во Торино

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.161
И Матри и Пацини се одлични напаѓачи,но на јак играч,особено на напаѓач му е многу полесно да игра кога покрај себе има повеќе играчи способни да дадат гол и да решат натпревар,отколку на играч од кого се очекува сам да го направи тоа.
Муабетот ми беше дека Интер и не зависи во толкава мера од головите на Пацини колку Јуве од головите на Матри. Матри е единствениот асален напаѓач кој Јуве го има во мометов. Можеби во тандем со Кваљарела се ќе беше поинаку и ќе имавме два класа шпица ама можеби да не се повредеше Кваљарела немаше ни да биде купен Матри. Сакам да кажам дека Пацини нема толку добар учинок во Интер затоа што таму се головите рамномерно распоредени помеѓу нивните напаѓачи додека од нападот на Јуве, Матри е единствениот кадарен за постигнување голови и искрено е единствениот во нападот од кој очекувам нешто на секој меч.( секако со исклучок на Алекс ама бидејќи ретко игра, не го ни спомнав).

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Муабетот ми беше дека Интер и не зависи во толкава мера од головите на Пацини колку Јуве од головите на Матри. Матри е единствениот асален напаѓач кој Јуве го има во мометов. Можеби во тандем со Кваљарела се ќе беше поинаку и ќе имавме два класа шпица ама можеби да не се повредеше Кваљарела немаше ни да биде купен Матри. Сакам да кажам дека Пацини нема толку добар учинок во Интер затоа што таму се головите рамномерно распоредени помеѓу нивните напаѓачи додека од нападот на Јуве, Матри е единствениот кадарен за постигнување голови и искрено е единствениот во нападот од кој очекувам нешто на секој меч.( секако со исклучок на Алекс ама бидејќи ретко игра, не го ни спомнав).
Aрно вика девојка ми ... "Да не им е Матри ништо нема да направат"

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Се надевам дека Мота нема да заигра во нашиот тим после ова што го видов денеска. Ваљда и Дел Нери виде дека Соренсен е каде каде подобра опција од Мота. 12ти играч на Џенова беше денеска, се надевам последна утакмица му беше ова во нашиот тим и дека на лето ќе си се врати онаму од каде што дојде.

Иначе, Мота настрана, честито нека ни е победава. Браво за борбеноста, браво за сите играчи (со неколку исклучоци), особено Тони, Матри, Пепе, Аквилани, Мело, Красич. Браво и за Дел Нери, ме израдува што покажа дека има муда со замените во второто полувреме. Не му ја сватив едино само онаа Пепе - Мартинез, но како и да е, добро сторено. Следна утакмица Фиорентина на гости. Одиме на 4 победи по ред!
Веројатно извај јазик Пепе, дури ни тој неможи она трчање да го издржи :D

Играчот за резерва е топ, трча како луд, се труди и е некој си мотиватор како на пример Гатузо (Липи за морал бустинг го земаше Гатузо во репрезентација во Африка).
Е сега лошата страна на Пепе шо барем мене не ми се допаѓа е дека не ја мисли многу, мислам, пробва насила да ги реши некои ситуации наместо со финта, мисли дека можи да качи уште еден играч на грб и да ги претрча сите, денес ми падна во очи кога со некои 3 метра предност на одбрамбениот на Џенова овај си даде фор и проба да го претрча, мислам еееј. Инаку тамам е за на клупа.

--- надополнето ---

Aрно вика девојка ми ... "Да не им е Матри ништо нема да направат"
Мен оф д меч според Трач ком е ЛУКА ТОНИ - асистенција и гол. Ок сето то нешто ама овај меч мислам Пепе заслужи да е мен оф д меч. А матри не прај ништо посебно само рутински си полни мрежи (освен кога Дел Нери мисли дека можи да игра како полушпиц).

С

сашенко

Гостин
До крај со кои тимови игра Јуве,а со кои Удинезе ?

Јувентус: Фиорентина, Катанија, Лацио, Киево, Парма, Наполи,
Удинезе: Наполи, Парма, Фиорентина, Лацио, Киево, Милан,
Лацио: Катанија, Интер, Јувентус, Удинезе, Џенова, Лече,
Рома: Палермо, Киево, Бари, Милан, Катанија, Сампдорија,

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Ја хакнале страната нашата македонска страна

Kajgana Shop