Мислам нема врска Лига Европа со поделбата на колачот.Еве и Рома најверојатно ќе испадне од Европскиве натпреварувања, значи целиот профит од Европа ќе иде кај Јуве као единствен преставник од Италија... Лапај си милиончиња
![]()
Е добро де, Наполи испадна пак сме единствениот преставник од ИталијаМислам нема врска Лига Европа со поделбата на колачот.
Наполи да, Рома ни ги одработи милионите против Порто а не против Лион.Е добро де, Наполи испадна пак сме единствениот преставник од Италија
Тутоспорт пиша дека сме го контактирале агентот на Даглаш Коста, и големи се шансите да го прибереме на лето... Топ трансфер ќе биде ако се деси тоа
Инаку супер играме на натпреваров![]()
Секој со своето гледиште, еве на пример јас се успав и го фатив само 2ро полувреме.. Ми се свиѓаше играта, и буквално до 60та минута само требаше 3-1 да биде .. Многу топки фати Донарума, премногу...Само мене не ми е со мерак победава?
Толку испромашени шанси, без разлика колку беше Донарума вечерва нафуран...пак ни е проблем ефикасноста.Дибала триста пати падна.Ах Манџо бре џе си...
Единствено добро од вечерва и светла точка - Пјаца![]()
Ќе го замени де. Во репрезентација ама.Па ова требаше да е 8-1 , не 2-1 .... Донарума дете мораш да го замениш Буфон... мораш.