Фан Клуб: Јувентус

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Пјаца би го тепал со камшик, што се оние промашени зицери?
Одлично игравме, али идниот наш голман се здиви на голот... Слободно можевме петарда да им акнеме.
На Пјаца не му замервам толку за промаршените зицери колку за незалагањето. Едноставно последен стигнува во контри, многу често е лошо позициониран, го мрзи да потрча по топката. Има подобрувања во однос на првите настапи но сепак премногу млитав е. Да ни беше Конте тренер ќе го пратеше да игра народна со Красиќ,

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.257
Секој со своето гледиште, еве на пример јас се успав и го фатив само 2ро полувреме.. Ми се свиѓаше играта, и буквално до 60та минута само требаше 3-1 да биде .. Многу топки фати Донарума, премногу...
Не е само Донарума крив за толку промашени шанси, да сме малку самокритични.

Не 3, требаше и плус, можеше и пет комотно, не дека победата е незаслужена според шансите, ама победивме со млитав пенал на стаклени нозе па сега цитрони ќе ни ги напрат до следна утакмица.А требаше, можеше многу подобри барем пет гола да паднат.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Само мене не ми е со мерак победава?
Толку испромашени шанси, без разлика колку беше Донарума вечерва нафуран...пак ни е проблем ефикасноста.Дибала триста пати падна.Ах Манџо бре џе си...

Единствено добро од вечерва и светла точка - Пјаца(y)
Iskreno mislam koj bilo drug natprevar da bese, verojatno ke dadevme 2-3 gola. Strasni kombinacii pravea napred Dybala i Higuain.

Dosega problemite so efikasnosta bile radi toa sto ne sozdavavme sansi, a sega imavme 10 suta vkupno a 5 od niv vo ramki na gol samo vo prvo poluvreme. Toa ne znam dali ni se desilo sezonava.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.325
Поени од реакции
6.004
На Пјаца не му замервам толку за промаршените зицери колку за незалагањето. Едноставно последен стигнува во контри, многу често е лошо позициониран, го мрзи да потрча по топката. Има подобрувања во однос на првите настапи но сепак премногу млитав е. Да ни беше Конте тренер ќе го пратеше да игра народна со Красиќ,
Токму така, позиционирањето му е катастрофално, и тоа е најглем негов проблем. Често сам се доведува во ситуации да се исфрла сам од игра, да заостанува зад другите и со самото тоа делува млитаво. Убаво рече Алегри пред некоја недела за него, дека има талент и се останато, но само со талентот не може да играш во тим како Јуве.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.237
Поени од реакции
18.421
И јас не сум задоволен од неефикасноста, не смееше ваков меч да се доведеме во ситуација да го решаваме во последните секунди. Сепак одлично е што тепавме, мора максимално да ја зголемиме разликата во однос на Рома и Наполи.

Инаку утакмицата од 15та минута ја фатив, ги пропуштив првите минути, па не видов дека тоа над Дибала било стварно чист пенал. Ама добро на крајот си завршија работа судиите :D

Околу 2:50 некаде.

king-makedon

THE KING
Член од
5 декември 2008
Мислења
503
Поени од реакции
262
Дибала нека му удрат две-три заушки да го потсетат дека не игра за Уефалона.Многу се лигави сезонава.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Уште Дибала не го продолжил договорот, гледам до 2020 му е стариот 2,2 по сезона

League level:
First tier
In team since: Jul 1, 2015
Contract until: 30.06.2020

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Ми стигна новата постелнина, па решив да се пофалам малку, Бифоур и Афтар :icon_mrgr: Имам и други тракатанци ама толку збира креветчето ми....

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.672
Поени од реакции
88.580
Јас од Јуве имам само една чаша со скршена дршка (буквално пукната на долниот дел) купена од Веро во Чаир... И на чашата има исцртано едно црно-бело дресче со број 10 и пишува Дижони на него.
Ох да и едно приврзоче направено од дрво.

Сиромаштија... :kafence:

Kajgana Shop

На врв Bottom