a sto pisuva moze da postiras? po moznos prevedeno ili bar na angliskiИма нешто вистина за ова што пишуваат Ла Република и Газета Дело Спорт? Наводно излегле нови детали за инцидентот меѓу Бонучи и Алегри...
Не треба ни да дознаеме а и не ми се верува дека Алегри би рекол или јас или тој, истото важи за Бонучи. Ни Алегри ни Бонучи не смеат да го уценуваат клубот, но ако стварно имаат ваков став двата треба Ањели да му ги дај клоците на двајцата и нека си кршат глава.Алегри наводно рекол дека управата треба да избере меѓу него и Бонучи. Изгледа дека Бонучи се извинил, ама се претпоставува дека трајно врската меѓу двајцата не може да остане во ред и дека нема да работат заедно. Во петокот дошло речиси до физичка пресметка во соблекувалната. Управата не била задоволна од односот на двајцата и се поголема веројатност е дека Алегри ќе си оди на лето, а ништо чудно и Бонучи.
Газета пишува дека односот меѓу двајцата е како "ѕид против ѕид" односно и двајцата не сакале од своја страна да попуштат на долга стаза.
Не ми е јасно како се случи ова, мене ми стои дека пред мечот со Палермо е имало недоразбирања, можеби и неколку месеци уназад. Не може така наеднаш ваква голема кавга на 4-0 резултат во еден меч да има. Само што нема шанси да дознаеме.
Можно е со Емполи да не биде у стартна постава Лео, ради технички причини - Алегри .....![]()
Газета со нивните излети по анти-јуве весник нема во Италија шо немат изваено како вест досега. Сигурен сум дека 20% од ова е само вистина.Алегри наводно рекол дека управата треба да избере меѓу него и Бонучи. Изгледа дека Бонучи се извинил, ама се претпоставува дека трајно врската меѓу двајцата не може да остане во ред и дека нема да работат заедно. Во петокот дошло речиси до физичка пресметка во соблекувалната. Управата не била задоволна од односот на двајцата и се поголема веројатност е дека Алегри ќе си оди на лето, а ништо чудно и Бонучи.
Газета пишува дека односот меѓу двајцата е како "ѕид против ѕид" односно и двајцата не сакале од своја страна да попуштат на долга стаза.
Не ми е јасно како се случи ова, мене ми стои дека пред мечот со Палермо е имало недоразбирања, можеби и неколку месеци уназад. Не може така наеднаш ваква голема кавга на 4-0 резултат во еден меч да има. Само што нема шанси да дознаеме.