Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Јувентус влегува во трката за ангажман на Федерико Бернардески од екипата на Фиорентина. 23 годишниот крилен фудбалер игра во одлична форма сезонава со што го привлече вниманието на големите европски клубови. Бјанконерите сметаат дека Бернардески е посоодветна опција од Доменико Берарди, но и фудбалер чие доведување е многу посложено со оглед на ривалитетот помеѓу Јуве и Фиорентина (Ла Стампа). Шансата да го земеме овој е ко Messi sogno possibile
Па зошто Sogno possible ? Ќе им го дадеме Берарди сигурно ќе сакат трампа.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Па реално Бернардески (и покрај се што напишав погоре) е пореализиран како играч од Берарди досега. И покрај тоа што Берарди се сметаше за ненормален потенцијал последниве две сезони стагнира. А дури и да се покажи не е тип на играч кој што му одговара на Јувентус со неговата нестабилност.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Пишав sogno possibile ради тоа што се работи за Фиорентина, никогаш не сме го имале нати го - дај ми го, со Бербатов тоа уште повеќе ја оконча ситуацијата, ти текнува со Квадрадо што се деси? Ми се чини и анти-јуве клаузула имаше, ако прифатат трампа Берарди- Бернандески топ.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Beppe Marotta has already secured Lyon's Corentin Tolisso: €30m plus bonuses. He'll be the first purchase of the summer mercato [RaiSport]

Juve under #Allegri
145 Games Managed
103 Wins
23 Draws
19 Losses
274 Goals Scored
95 Conceded
+179 Goal Difference
71.03 Win %

Allegri on rumours of Barca move: “I’m learning Spanish? I struggled to learn Italian at school! I’ve learned Torinese discreetly"

Chiellini: "We are lucky to all have a very frank and sincere relationship between us, and to live, all 25 of us, as a family."[DOUBLEPOST=1488255485][/DOUBLEPOST]Beppe Marotta will offer Max Allegri a new contract until 2019 in April. [Rai]

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.547
Овие Раи релевантен извор се?

Него вечерва сме играле со Наполи бреее :kezec: скроз заборавив. Во одличен тајминг ни доаѓа натпреваров, тие сега сигурно се демотивирани после поразот од Аталанта, во Сабота ги чека дерби со Рома на гости, одма потоа ги чека реваншот со Реал. Е оваа прилика ако не ја искористат, нека се утепаат сите во клубот, ама онака буквално сите.
Вечер очекувам некое голче да забие дебелкото, уште толку да ги здоболи наполитанките. Да си осигураме неколку гола предност, па во Неапол да си играат курот на терен.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Договоров со Дибала до кај е?:icon_lol:
Баш сега
La #Juve e #Dybala d'accordo su tutto. Oggi diverrà ufficiale il rinnovo per 5 anni. La Joya guadagnerà come #Higuain: 7.5 milioni netti [Laudisa]
5 години, 7.5 по сезона исто колку Игуаин

Bonucci is considered untouchable. Juve has no intention of selling him. Leo earns €5m + 500k bonuses. [F.Romano]

Спинаѕола се враќа Јуни и ќе остани во Јуве како дел од првиот тим :vozbud:

Raiola: "Does Donnarumma deserve a great Milan? No he deserves a great team. I'm not married to anyone, my job is not to be a fan of a team"[DOUBLEPOST=1488293910][/DOUBLEPOST]
Бернардески имал доста солидни изданија, ама и тој ми се вклопва во проблемите на Виола. Премногу ми е нестандарден. Бонус, неколку пати шо сум го гледал со репрезентација не ме импресионирал премногу. Сепак е млад и има квалитет па би му дал шанса да се покажи во Јуве.

То шо е играч на Фиорентина е бонус заебанција. Ме интересира дали има откупна клаузула оти на преговори со нив не се надевам многу. Побрзо со ДеЛа ќе се погоди чоек отколку со нив.
Мислам дека Бернардески го нема потпишано новиот договор сеуште со Виола која притиска за да го потпиши шо е можно побрзо.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Лелеее, само што потражив стварно бе, ај нека е со среќа ако е така, чекам и Јуве да официјализираат.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
ovde може да се провери целокупната финансиска состојба, на Јувентус за сезона 2015/16[DOUBLEPOST=1488303660][/DOUBLEPOST]
Neto;
Barzagli, Bonucci, Chiellini;
Lichtsteiner, Khedira, Pjanic, Asamoah;
Dybala;
Higuain, Mandzukic.​
Стартниот состав што се најавува за вечерашниот натпревар против Наполи во првиот полу финален натпревар во Италијанскиот куп

Последно уредено:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Нека поспие Аса нема гајле :)

Sent from my iPhone using Tapatalk[DOUBLEPOST=1488313956][/DOUBLEPOST]Без бекој играме :)

Последно уредено:
Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Да и го отворам анусот на ќеркаму на Макс .. да и го расчекнам.... ебате глобил ебате ... разбирам да мениш формација кога ти фалат играчи, ама комплетен состав има, што кур сака? Зошто се врати на грозната формација со 3 позади ??? Фала богу нема од Јуни да те гледам како тренер на Јуве ебате морончината....

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.412
Како можеше да не влезе ова од Лихштајнер бе цц.

Инаку зошто не го успоруваат снимките кога се гледаат ситуациите за офсајд? Чист прекршок беше сега ова на крајот нас Игуаин, од блиску беше добра шанса би била за Пјаниќ/Дибала.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.547
3-5-2 И слепи лица не научија со оваа формација како играме

Ах Валентинчето што се сонча на плажата... :sakasuste:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Да и го отворам анусот на ќеркаму на Макс .. да и го расчекнам.... ебате глобил ебате ... разбирам да мениш формација кога ти фалат играчи, ама комплетен состав има, што кур сака? Зошто се врати на грозната формација со 3 позади ??? Фала богу нема од Јуни да те гледам како тренер на Јуве ебате морончината....
Ќе го гледаш јас мислам :)

Куп е не се возбудвајте без везе нека си тестира формаци таму Макс плус се жалеле на умор играчиве па ќе се сме оделе на побавна игра

Kajgana Shop

На врв Bottom