Фан Клуб: Јувентус

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
На официјалниот сајт на сликава има 100 коментари секој различно ја толкува формацијата 4-1-2-1 / 4-3-3 / 4-4-2 / 4-1-3-1 итн . ми стана смешно јебига :)
Оваа ти е или 4-3-1-2 или 4-1-2-1-2 narrow све друго е грешка.:)

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
@DeviAngel Сега шо прајме вечерва, ќе се гушат Маркизио и Пирло заедно.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
@DeviAngel Сега шо прајме вечерва, ќе се гушат Маркизио и Пирло заедно.
Уште по лајкот знаев дека ќе пробаш да боцниш, ова ме потсеќа на Милан со

--Seedorf---Pirlo---Gatusso---
--------------Kaka-----

само шо ние го немаме кака, имаме можда сличен играч на клупа во Переира. Ќе видиме како ќе се снајди Пирло тука, сеуште сметам дека Маркизио треба таму да игра, а Переира на местото од Маркизио.

Ме интересира ако не дајме гол дали пак Алегри ќе биди крив.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Уште по лајкот знаев дека ќе пробаш да боцниш, ова ме потсеќа на Милан со

--Seedorf---Pirlo---Gatusso---
--------------Kaka-----

само шо ние го немаме кака, имаме можда сличен играч на клупа во Переира. Ќе видиме како ќе се снајди Пирло тука, сеуште сметам дека Маркизио треба таму да игра, а Переира на местото од Маркизио.

Ме интересира ако не дајме гол дали пак Алегри ќе биди крив.
Алегри не направи ништо посебно со тоа што ја смени формацијата, не е таму проблемот.

Треба да ги мотивира(не само он, туку и играчиte треба да самите да се мотивираат), за да излезат и да ГАЗАТ све што ќе им дојде на пат, буквално да ги јадат противниците.
Кога ќе го има тоа, ќе верувам дека оваа екипа ќе направи се што треба да победи.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Алегри не направи ништо посебно со тоа што ја смени формацијата, не е таму проблемот.

Треба да ги мотивира(не само он, туку и самите играчи треба да самите да се мотивираат), за да излезат и да ГАЗАТ све што ќе им дојде на пат, буквално да ги јадат противниците.
Кога ќе го има тоа, ќе верувам дека оваа екипа ќе направи се што треба да победи.
Играчите ни беа такви и под Конте. Под раниери беа поинакви тогаш имаше играчи како Недвед, Дел Пиеро, Трез и Јакинта ( мроав да го спомнам поради следното) играчи кои беа гладни за победа, со ЛШ менталиет без страв. А за тоа болдираното се согласвам.

Јас на Алегри ќе му судам на крај на сезона.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.548
Тоа е таа формација(y)... сега ако не успеат да победат, сите со се управа нека појдат да се удават во Серава

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Играчите ни беа такви и под Конте. Под раниери беа поинакви тогаш имаше играчи како Недвед, Дел Пиеро, Трез и Јакинта ( мроав да го спомнам поради следното) играчи кои беа гладни за победа, со ЛШ менталиет без страв. А за тоа болдираното се согласвам.

Јас на Алегри ќе му судам на крај на сезона.
Не би рекол. Под Конте играчите изгазија три сезони по ред во Италија, ама во ЛШ го немаше тоа. Зошто?
ЛШ е грешка на Конте во поглед на тоа што премногу кукавички излегуваше во тие натпревари, што спаѓа во пристап кон игра, исто како и мотивацијата.

И 3-5-2 може да биде офанзивна формација, со правите инструкции, како со Челзи на пример, Селтик и слично.
Ама може да биде и дефанзивна, досадна, со никакви шанси, со лоши инструкции, како со Атлетико.

Не е се до формацијата.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Видал само шо го сјеба коленото баш во овај момент _.-[DOUBLEPOST=1415129528][/DOUBLEPOST]
Не би рекол. Под Конте играчите изгазија три сезони по ред во Италија, ама во ЛШ го немаше тоа. Зошто?
ЛШ е грешка на Конте во поглед на тоа што премногу кукавички излегуваше во тие натпревари, што спаѓа во пристап кон игра, исто како и мотивацијата.

И 3-5-2 може да биде офанзивна формација, со правите инструкции, како со Челзи на пример, Селтик и слично.
Ама може да биде и дефанзивна, досадна, со никакви шанси, со лоши инструкции, како со Атлетико.

Не е се до формацијата.
За во ЛШ зборав јас не за во Италија. Моментално од шо сме јаки во Италија и јас и ти да го водиме Јувентус ќе победва. За формацијата ти реков се согласвам :)

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
^ Погба имал мали болки во коленото.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
Juventus игра со 2-6-2 формација :D
Лихт и Аса си дремат напред при напади. Идат премногу, ќе кошта тоа ако играат така.

Пирлооооооооооооооооо :vozbud::vozbud::vozbud:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom