Фан Клуб: Јувентус

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Ќе има киксови и од нивна страна.
Многу влажен терен не би им одговарал за контpи, топката многу забрзува кога има контакт на тревата.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Нема никакви изговори за вечер, ни дожд, ни формација, ни Падоин. Мора да се нападни од прва минута и да се освојат 3 бода. Нема друга опција.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.414
Сепак стадионот мислам дека во солидна мера ќе ја исуши тревата и нема да има проблем. Ако ви текнува против Удинезе пред 3 години кога имаше снег колку добар беше теренот, замислете дождот колку помало влијание би имал.

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Ajdeeeeeeeeeeee JUVE! Gazi giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... (y)

Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377
Мора да се проба да се наметне брзо темпо од почеток и да се даде брз гол. Формацијава е добра освен Пирло во прва постава. Место него Маркизио, Видал поназад и да почне Переира како полушпиц. Ако не успееме да ги победиме грциве нема што да бараме понатака.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.548
Денес цела ден сум нешто нервозен, фали како капак на се и овие да заебат работа со Олимпијакос, абе незнам.... во затвор ќе лежам :mad:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Денес цела ден сум нешто нервозен, фали како капак на се и овие да заебат работа со Олимпијакос, абе незнам.... во затвор ќе лежам :mad:
Исто и јас цел ден се нервирам брат, мајсторот ме одера 650д работна рака за 15 минути местење мочан бојлер у купатило :facepalm:... недај боже и овие да сјебат ќе добијам нервен слом,ќе се шлогирам...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.548
Што Недвед, нас тренер ни треба, ако е фудбалска легенда не значи дека го бива и за водење екипа.
Сакав да кажам Недвед додека не се донесе асално тренерско име... Неможеме да тераме со Алегри до крај, ако му се вакви никакви резултативе, или поточно начинот на којшто играме. Затоа реков Недвед ги познава како дишат играчите, се додека не се најде солидна варијанта за клупата на Јувентус, негледам ништо лошо во тоа Чехот да ги предводи неколку натпревари. Ова го зборам во случај Алегри ептен да се изгуби и да попие одказ

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Мора да се проба да се наметне брзо темпо од почеток и да се даде брз гол. Формацијава е добра освен Пирло во прва постава. Место него Маркизио, Видал поназад и да почне Переира како полушпиц. Ако не успееме да ги победиме грциве нема што да бараме понатака.
Абе батали ова дрвава не ги глеј, отвори Кајганџиска пресметка и пријави се, дај ние да им покажеме како се игра фудбал. :D

Инаку, и за другиве тука важи, до сега само сладоледџија и Делпиеро ги имам упознаено од наш фан клуб, пријавете се еден фудбал да напраиме у недела, ем дружба. :)

Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377
Абе батали ова дрвава не ги глеј, отвори Кајганџиска пресметка и пријави се, дај ние да им покажеме како се игра фудбал. :D

Инаку, и за другиве тука важи, до сега само сладоледџија и Делпиеро ги имам упознаено од наш фан клуб, пријавете се еден фудбал да напраиме у недела, ем дружба. :)
Викендов нема да сум тука . . .

A

apidrone

Гостин
starting XI: Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Asamoah, Pirlo, Vidal, Pogba, Marchisio, Morata, Tevez.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
[DOUBLEPOST=1415127157][/DOUBLEPOST]Официјална за вечерва.
Јас предложив неколку страни наназад да се игра оваа формација:pipi: само што две позиции не се покриени како што треба, но не се лоши.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Веројатно ќе биде истата тактика како и со Реал минатата година.

Во напад Маркисио ќе има слободна ролја, т.е. ќе помага кај што треба, кај треба да се прими пас, кај фали играч, пошто реално нема креативност за оваа позиција, па и неможе од него да се очекува да биде главен плејмејкер.

Во одбрана, пак, најверојатно ќе игра лево, со тоа што ќе се помести цел среден ред и ќе играат 4-4-2 кога ќе се бранат.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
[DOUBLEPOST=1415127157][/DOUBLEPOST]Официјална за вечерва.
Јас предложив неколку страни наназад да се игра оваа формација:pipi: само што две позиции не се покриени како што треба, но не се лоши.
На официјалниот сајт на сликава има 100 коментари секој различно ја толкува формацијата 4-1-2-1-2 / 4-3-3 / 4-4-2 / 4-1-3-1 итн . ми стана смешно јебига :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom