Оваа ти е или 4-3-1-2 или 4-1-2-1-2 narrow све друго е грешка.На официјалниот сајт на сликава има 100 коментари секој различно ја толкува формацијата 4-1-2-1 / 4-3-3 / 4-4-2 / 4-1-3-1 итн . ми стана смешно јебига![]()
Уште по лајкот знаев дека ќе пробаш да боцниш, ова ме потсеќа на Милан со@DeviAngel Сега шо прајме вечерва, ќе се гушат Маркизио и Пирло заедно.
Алегри не направи ништо посебно со тоа што ја смени формацијата, не е таму проблемот.Уште по лајкот знаев дека ќе пробаш да боцниш, ова ме потсеќа на Милан со
--Seedorf---Pirlo---Gatusso---
--------------Kaka-----
само шо ние го немаме кака, имаме можда сличен играч на клупа во Переира. Ќе видиме како ќе се снајди Пирло тука, сеуште сметам дека Маркизио треба таму да игра, а Переира на местото од Маркизио.
Ме интересира ако не дајме гол дали пак Алегри ќе биди крив.
Играчите ни беа такви и под Конте. Под раниери беа поинакви тогаш имаше играчи како Недвед, Дел Пиеро, Трез и Јакинта ( мроав да го спомнам поради следното) играчи кои беа гладни за победа, со ЛШ менталиет без страв. А за тоа болдираното се согласвам.Алегри не направи ништо посебно со тоа што ја смени формацијата, не е таму проблемот.
Треба да ги мотивира(не само он, туку и самите играчи треба да самите да се мотивираат), за да излезат и да ГАЗАТ све што ќе им дојде на пат, буквално да ги јадат противниците.
Кога ќе го има тоа, ќе верувам дека оваа екипа ќе направи се што треба да победи.
Не би рекол. Под Конте играчите изгазија три сезони по ред во Италија, ама во ЛШ го немаше тоа. Зошто?Играчите ни беа такви и под Конте. Под раниери беа поинакви тогаш имаше играчи како Недвед, Дел Пиеро, Трез и Јакинта ( мроав да го спомнам поради следното) играчи кои беа гладни за победа, со ЛШ менталиет без страв. А за тоа болдираното се согласвам.
Јас на Алегри ќе му судам на крај на сезона.
За во ЛШ зборав јас не за во Италија. Моментално од шо сме јаки во Италија и јас и ти да го водиме Јувентус ќе победва. За формацијата ти реков се согласвамНе би рекол. Под Конте играчите изгазија три сезони по ред во Италија, ама во ЛШ го немаше тоа. Зошто?
ЛШ е грешка на Конте во поглед на тоа што премногу кукавички излегуваше во тие натпревари, што спаѓа во пристап кон игра, исто како и мотивацијата.
И 3-5-2 може да биде офанзивна формација, со правите инструкции, како со Челзи на пример, Селтик и слично.
Ама може да биде и дефанзивна, досадна, со никакви шанси, со лоши инструкции, како со Атлетико.
Не е се до формацијата.
И видал се поебал, како и дае Переира се загрева^ Погба имал мали болки во коленото.
шо ви рековИзмислено за мајстори за слободен... Пирло![]()