Многу бе дожд .. не престанало цел ден... незнам колку ни одговара да се игра на дожд, можни повреди, непрецизни пасови...
Измислено за мајстори за слободен... Пирлозголемена веројатност за киксови....Бонучи![]()
Исто и јас цел ден се нервирам брат, мајсторот ме одера 650д работна рака за 15 минути местење мочан бојлер у купатилоДенес цела ден сум нешто нервозен, фали како капак на се и овие да заебат работа со Олимпијакос, абе незнам.... во затвор ќе лежам![]()
Сакав да кажам Недвед додека не се донесе асално тренерско име... Неможеме да тераме со Алегри до крај, ако му се вакви никакви резултативе, или поточно начинот на којшто играме. Затоа реков Недвед ги познава како дишат играчите, се додека не се најде солидна варијанта за клупата на Јувентус, негледам ништо лошо во тоа Чехот да ги предводи неколку натпревари. Ова го зборам во случај Алегри ептен да се изгуби и да попие одказШто Недвед, нас тренер ни треба, ако е фудбалска легенда не значи дека го бива и за водење екипа.
Абе батали ова дрвава не ги глеј, отвори Кајганџиска пресметка и пријави се, дај ние да им покажеме како се игра фудбал.Мора да се проба да се наметне брзо темпо од почеток и да се даде брз гол. Формацијава е добра освен Пирло во прва постава. Место него Маркизио, Видал поназад и да почне Переира како полушпиц. Ако не успееме да ги победиме грциве нема што да бараме понатака.
Викендов нема да сум тука . . .Абе батали ова дрвава не ги глеј, отвори Кајганџиска пресметка и пријави се, дај ние да им покажеме како се игра фудбал.
Инаку, и за другиве тука важи, до сега само сладоледџија и Делпиеро ги имам упознаено од наш фан клуб, пријавете се еден фудбал да напраиме у недела, ем дружба.![]()
На официјалниот сајт на сликава има 100 коментари секој различно ја толкува формацијата 4-1-2-1-2 / 4-3-3 / 4-4-2 / 4-1-3-1 итн . ми стана смешно јебига[DOUBLEPOST=1415127157][/DOUBLEPOST]Официјална за вечерва.![]()
Јас предложив неколку страни наназад да се игра оваа формацијасамо што две позиции не се покриени како што треба, но не се лоши.