Фан Клуб: Јувентус

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
buffon.jpg

Рекламата што Јувентус ја пуштиле во весник за да му се заблагодарат на Буфон што останал да игра во Сериа Б.

"The club, the staff, and the fans thank Gianluigi for always being their #1."[DOUBLEPOST=1415015082][/DOUBLEPOST]Ме зезат нетот :нинџ:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.413
Нема баш логика поставава во нападот. Маркизио само може да ја врши ролјата зад напаѓачите.

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Нема баш логика поставава во нападот. Маркизио само може да ја врши ролјата зад напаѓачите.
Moже и Видал, со тоа што неверувам дека би играл овака како што е представено полудесно, туку позади напаѓачите.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
iskreno bolje padoin bi se snasol kako klasicen lev bek otkolku Asamoa ..
Се шегуваш ? Падоин да игра на најклучната утакмица сезонава? Камо среќа да излезе со овој состав изгледа по офанзивен само да не се премисли 5 мин пред утакмица да врати 3-5-2 . Азамоа имаше мала повреда со Емполи али подобро да изигра сега па нека одмара после и Евра ќе се врати понатаму !

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Breaking news: 4-3-1-2 e formacijata za denes :) Ogbona out Aza In. Epa ajde vreme bese!

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
The Corriere dello Sport notes that Juventus practised this formation in yesterday’s training session, with Simone Padoin filling in at left-back, Stephan Lichtsteiner at right-back and a central defence of Giorgio Chiellini and Leonardo Bonucci.

Such a change would allow the former Milan Coach to include all of his star midfielders in the starting XI, with Andrea Pirlo operating at the base of a midfield diamond, Claudio Marchisio at the top and Arturo Vidal and Paul Pogba marshalling central midfield.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Многу бе дожд .. не престанало цел ден... незнам колку ни одговара да се игра на дожд, можни повреди, непрецизни пасови...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Juventus (4-4-2): Buffon;Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Asamoah;Marchisio, Pirlo, Pogba;Vidal;Morata, Tevez.

Според SKY за последниот тренинг, ама дијаман alla Milan

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Многу бе дожд .. не престанало цел ден... незнам колку ни одговара да се игра на дожд, можни повреди, непрецизни пасови...
зголемена веројатност за киксови....Бонучи:cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom