Фан Клуб: Јувентус

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Уффф, па ја добива, во исто онаква мера како што своевремено добиваше Погба, Видал и сл. На првите 2 меча мене ми немаше оставено импресија после се среди , поарно за него да продолжи во таква мера. Шо не е јасно?
Во исто време сакаме и резултати и сите да играат, и по можност сите формации да ги пробаат. Неможи така, секој треба да си ги користи шансите.
Еј сеа и ти, Видал уште првата сезона си играше стартер уште од почеток, Мората еве веќе 15 утакмици, 2-3 има стартуванои и влегува по 15 минути од клупа. Далеку е од Видал.

Не ми е муабетот за минутажата, ќе кажам пак, фер беше од Алегри да му даде шасна на Љоки, ама кога веќе не ја искористи, искрено очекувам сега на Мората да гледа како стартер, пошто реално, заслужи.
Сигурен сум дека многу подобро ќе се снајде од Љоренте, од проста причина што знае да си создаде сам ситуација, а Љоренте мора да чека или на центаршут(што го има еднаш на две утакмици), или некоја комбинација со Тевез, а со новиве инструкции на Карлос да се враќа поназад топка да прима, и тоа малку потешко...

Поенатата ми е дека те гледам го критикуваш, а еве тек сега нешто ситно го пофали, не ми е јасно, па дури ни Погба своевремено кога влагаше во прв тим не оддаваше ваков впечаток и ваков потенцијал, дечково нема утакмица а да не створи шанса, а и се труди премногу, се враќа и во одбрана, се гледа дека игра со желба.

Лошото е што ако се разигра ќе си го вратат Реал и нема око да им трепне, и онака се тенки у напад, па тек тогаш ќе се чешаме.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.413
Де Чеље изјави дека го почестил роденденот на Јуве со двата гола против Интер.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Во последните 9 утакмици, статива/пречка сме погодиле 10 пати.:pos:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.413
Има информации за повредите на Асамоа и Огбона од вчера ?

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
последен пат ако не се лажам Падоин играше против Баерн како лев крилест бек и беше солиден ( со оглед дека беше Баерн). Не би било лошо да се проба Падоин како лев бек во 4ка одбрана па макар било против Олимпијакос. Трча ко будала, знај да нафрли, има добар пас, пробивен е и на крај краева не е Олимпијакос некој противник од рангот на БМ,РМ,Барса итн.....

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.413
Врти-сучи мора да се префрла со 4ка во одбрана, бидејќи не може да игра со тројца централни кога има двајца фит само.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Врти-сучи мора да се префрла со 4ка во одбрана, бидејќи не може да игра со тројца централни кога има двајца фит само.
Не бе брат, ќе игра Лихт,Мароне или Видал централен и пак со 3-5-2 ќе излези. Ете дојде време да се молиме Падоин да игра прва постава само за да се смени формацијата.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Токму така, многу повероватно е Видал да го игра дефанзивец него да ја мени тактиката. А не дека мора да победиме, шојма веза...

A

apidrone

Гостин
Ако не тепаме у вторник испаѓаме од групите, тоа е јасно. А со ваква игра у Серија А Рома кад тад ќе не престигне. Ја би го ишутирал Алегри уште на полусезона али проблемот е што после него.

Kajgana Shop

На врв Bottom