Фан Клуб: Јувентус

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Па не е и чудно да го земаат пошто на таа страна го имаме касерес, исла и плус во 3-5-2 формација, конте го користи на падоин, патем лихштајнер некако не се снајде во овој модул кој конте го преферира, подобар беше кога игравме 4-3-3, али ако јас се прашувам доклку овие од псж понудат некаде 20 милиони добро ќе биде да се продаде

Член од
15 март 2010
Мислења
5.867
Поени од реакции
6.380
Па не е и чудно да го земаат пошто на таа страна го имаме касерес, исла и плус во 3-5-2 формација, конте го користи на падоин, патем лихштајнер некако не се снајде во овој модул кој конте го преферира, подобар беше кога игравме 4-3-3, али ако јас се прашувам доклку овие од псж понудат некаде 20 милиони добро ќе биде да се продаде
Касерес е повреден, исто така и Исла само што се опорави од тешка повреда, така да :cautious: , ништо не би ни значеле 20м , Лихштајнер е звер според мене претрча најмногу заедно со Видал минатата сезона, дава се од себе, не би го продал ни за 25м .

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Се читаш ли што пишуваш :) Лихт не се снашол во 3-5-2 ... па еден од подобрите играчи ни беше во таа формација, со Пирло какви комбинации правеа ... претерааа овие од ПСЖ , ако сакаат 30 мил. може , помалце не , еден Мартинез од Билбао го проценуваат на 40 мил , па за Лихт не ни правам муабет.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.867
Поени од реакции
6.380
Глупости на квадрат, Љоренте изјави дека нема да остане, не го продолжи договорот , кај навивачите веќе е омразен лик. Следното лето му истекува договорот , и сега некој си Баерн го кочел трансферот , булшит

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Според Лихштајнер проектот на ПСЖ е интересен,али бил среќен во Торино и сакал да остане во Јувентус,али ако клубот сакал да го продаде ќе го прифател тоа.Во наредниве 5-6 дена чека одговор од клубот околу неговата иднина.линк

Значи ако си отиде Форест Гамп,ќе биде затоа што клубот сакал да го продаде.Според мене во ситуација кога и Касерес и Исла се повредени,да се продава еден од најдобрите десни бекови во Европа е лудост.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Постигнат е договор со Аталанта за Габиадини.Јувентус на Аталанта ќе и го отстапи Џејмс Троиси и плус 1.2 милиони,а Габиадини ќе оди на позајмица во Болоња.линк

На истава средба наводно е постигнат договор и за левиот бек на Аталанта Федерико Пелусо,кој треба да потпише следната недела.Овој ќе дојде ваљда на местото на Зиглер кој по се изгледа ќе биде продаден,така да ништо од купувањето на Армеро :(

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
ПСЖ заинтересирани за Лихштајнер , спремни биле да платат околу 15 милиони :pos:
За 15 можи Молинаро да си го земат. Ако понудат озбилна сума да сум на место на Марота би се замислил, Касерес , Исла ... има деца шо ќе покријат
Ама ... мислам дека не треба да потенцирам колку болна точка беа тие бековските позиции последните години.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Никој со здрав разум не би го продал Лихштајнер „
Прочитав тука дека не се снашол Лихштајнер во 3-5-2 јас тоа ке го сванам како зафрканција !
Не може да се ризикува со некојси Исла кој мислам дека немаше потреба да се купе .Не знаеме дали ке се снајде Исла плус и повредени се со Касерес така да не може да играме со дупки .
--- надополнето: 18 август 2012 во 12:24 ---
Kako izvještava JuveLive.it,Pablo Armero bi uskoro trebao sletjeti u Torino danas bi Fernando Llorente trebao održati konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o svojoj budućnosti. Ostaje za vidjeti kako će se ova situacija razriješiti.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.408
Поени од реакции
86.918
Мислам дека Конте/Карера ќе го чуваат Касерес како замена за централните дефанзивци (Ова го зборувам ако играме со 3-5-3 формацијата ). Ако дојде до некоја повреда ( Недајбоже ) или пак исцрпеност на Бонучи/Барзаљи, тој ќе биде првиот што ќе ги замени, Лусио ќе го чуваат за евентуално отсуство на Келини.
Значи десни бекови ни се Лихт, Исла и Касерес, леви Де Чеље, Азамоа сега гледам го форсираат на таа позиција, и евентуално ако дојде Армеро ( ако оваа информација поставена од братучедов е точна тогаш слободно можам да :drk: )
Мази најдобро би било да го дадеме на позајмица нека се калеми, дека од Касерес и Лусио тешко место ќе фати

F

FuckYouAll

Гостин
Немат да се изненадам ако го продадат Лихт за 14-15 милиони, на таја десна страна сме преоптоварени, а и Лихт кажал дека интересен му бил проектот на ПСЖ, исто така имат играно и во Франција пред неколку години, а и шо мислите зш Падоин скоро сите предсезонси утакмици ги изигра на местото на Лихт ?

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.479
Поени од реакции
5.559
Љоренте не е повикан за првото коло во Шпанија :rolleyes:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Abe sranje u boja ke bide ako go dadat Liht ... Swiss express e nase dete , za niedna cena ne treba da se pusti vo nekoj tretorazreden tim kako PSZ ..

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Каде бе без Форест Гамп?лани го земавме и сеа ќе го шиткаме,немаме потреба да го шиткаме,не ни требаат пари а играме и ЛШ и имаме преку 50 утакмици па мора да се има квалитетна клупа,Касерес може да игра и лев бек и централно.. башка овој период Касерес и Исла се повредени.. Тешко да најдеме ваков бек ко возов,трча 90 минути без престан.
--- надополнето: 18 август 2012 во 16:00 ---
Љоренте не е повикан за првото коло во Шпанија :rolleyes:
Постигнат е договор со играчот сеа уште и Атлетик Б. да го пуштат за 20че:)

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Чудно ми е читам по порталиве за Љоренте не ни се даваат 18 а Џеко ќе сме го земале за 25, не ми оди некако бизнисов:confused:.Ова ме радува што постигнале договор со играчот, значи сака во Јуве ама пајташиве газди лакоми се ќе чекаат до последно некој да понуди што повеќе.
Само после земањево на ѕвездава е битно да видиме како ќе изигра управава кого ќе го шитни после Кваља или Матри, мене некако не ми се даваат ама ќе мора.Кваљарела по повредата не е тој што беше, се фрлаше жив во оган, сега ми е некако мн. претпазлив во дуелите, можеби е подобро да си оди тој.
Ова за Лихт. не ми се допаѓа воопшто, паметиме која промаја дуваше пред неговото доаѓање кога крпевме со Мотовци, Молинаровци и сл. срања.И онака левата страна не ни е баш како што треба со одењето негово можно е пак да примаме евтини голчиња на контра.

Kajgana Shop

На врв Bottom