Па можно е да се земи Пелусо од Аталанта за лево ама ептен ми е матно зошто. Типот има 28 години - мислам има исклучоци ама ... несфаќам зошто Конте го бара баш него.
Де Чеље и Асамоа се ок ама и двајцата а особено вториов не се за мечој кога треба да се браниме. Можеби ќе се реактивира Киело на таа позиција ако дојди до гужва
Ква или Матри, уфф. Од овие двајца Матри држи поуба цена така да економски поверојатно е да се откажиме од него. Супер е кога е во форма ама ... сепак премногу троши шанси и е прилично лош ако треба втор потег да напрај. Летово на припремите гледам дека се обидва малку поактивно да се вклучи во играта така да можи Конте сепак сака да го зачува. Кој и да дојди од Џековциве шо се спомнуваат сепак ќе немаме замена за таков играч. Вистина дека Вучко и Ква можат да играат како шпиц ама ... не е то то, треба да се менва тотално играта со таков играч.
Рече Вучко е загарантиран, Мистер X загарантиран и Џовинко пак ќе топли клупа? Ќе биди интересно детево сезонава.
Другар, мајни цената што е? Немаме пари?
Ако МОРА да си еден од овие, јас гласам за Кваља. Јас мислам дека од овие двајца тешко да бидат во прв тим (сепак не се знае како ке се покажат, кај Конте се е можно) Матри може да изигра перфектно и од секој агол може да даде гол, тоа што промашува многу шанси е точно промашува али знае да излезе во шанса разбираш? друго е кај Кваља од кај најде шутне право е сега ако е за парите тогаш е друга приказна.
Инаку за Вучко, да сигурен сум, живее во Сериа А, знае све како дише а и е подобар од оние што ние ги имаме во моментов а и знае да се снајде на големи натпревари, едноставно како што ги гледиме работите Вучко е прв тим.
За Џовинко, може да го ротира Конте, шознам можеби Џовинко - Вучко , се е можно а интересно ке биде оваа сезона, ама мислам дека ке го игре Џовинко бидејки го форсире на овие пријателскиве и нема смисла пак да седи на клупа.
Шознам можеби ке се снајде со 3 напаѓачи ако играме, сигурно би мениле во зависност од резултатот.
А да се надовзам за лев бек, па и Асамоа не е баш за во дефанзица, некако само Лихштајнер и Касерес ми делуваат најсигурни бекови за дефанзица и обратно, па незнам можи ке се зима бек. Армеро исто, незнае за бранење и може да фучат таму снаодливи напаѓачи.
Интересно ке биде до крај пазарот па ке видиме, еве вечер има состав со кој ке почниме?
Ако играме како што треба ке им го земиме купот на Миланезиве, али нивни е и да си го земат нема да ми биде криво. =)