A
Ме заинтересира приказнаваЕве нешто интересно сега го прочитав ја ЈувеБалкан
Zeman je poznat kao veliki protivnik Juventusa, manje je poznato da je on emigrirao u Italiju za vreme "praškog proleća" kod strica Vicpaleka koji je nekada igrao za Juve, a onda i trenirao ovaj klub.
Jednom je vlasnik FIAT - a Anjeli za Čeha rekao da je ujeo ruku koja ga je hranila, a Zeman ne propušta šansu da kritikuje i nipodaštava Juventus, počev od doping afere devedesetih do "kalćopolij".
Чичко му на Земан
Рани куче да те лае
Детево е огромен талент...во случај да не донесете некој Шпиц мислам дека треба да му се даде шанса ..може да даде +10 гола на 20тина утакмици што е и повеќе од солидноБоаки импресионираше на подготовките,а даде гол пред два дена за Гана против Кина,па уште не се знае дали ќе биде позајмен или ќе се задржи како замена за следната сезона.Ако се донесе напаѓач како што очекуваме сите, најдобро ќе биде да се позајми негде за да стекне поголемо искуство.
Минатата година бил позајмен во Серија Б,во тимот на Сасуоло каде што имал солидна сезона
Ovie pozadi imaat i kos, mozat slobodno i kosarka da igraat haha
Каде се игра?Абе во недела ќе им попуштиме на Миланезиве или не?
Па кај може да се игра Берлускони купот. На Сан Сиро.Каде се игра?
Па не знам баш дали треба да им попуштаме,со Бендтнер и Бориело кај ќе им биде крајот,доста смо се зајебавалиАбе во недела ќе им попуштиме на Миланезиве или не?