Фан Клуб: Јувентус

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Добри се ама ќе се уиграваат уште новите играчи :) Иначе кога е извекувањето за ЛШ?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.138
30 или 31 е извлекувањето за ЛШ
Скоро и да не се виде промена во играта, како Конте да беше тренер (y):pipi:

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
MITRA MATRIIIIII ma kakov bbilan kakvi bakraci

Ajdee Juve ¡ Ke bide interesno protiv napoli.

GIOVINCO E VO FORMA SE NADEVAM I DRUGITE.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ќе може ли хајлахтс да постирате пошто не ја гледав утакмицата ..

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Стартните 11 на Малага случајно некој да не ги знај ?

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Само што разговарав со човек од Милано, навивач на Милан , вели дека е убеден дека ќе освоиме повторно Сериа А , го пофали Конте и рече дека никој немал лош збор за него дури и кај навивачите на Милан, сепак вели дека очекува 6 месеци суспензија да добие , дури и да остане на збор од 1 играч, правосудството е вели катастрофа во Италија и сите тоа го знаеле...

G

grande-juve

Гостин
Juventus squad for Italian Super Cup: Buffon, Storari, Leali, Branescu,Barzagli, Bonucci, De Ceglie, Lucio, Masi, Rugani, Lichtsteiner, Untersee, Ziegler,Asamoah, Giaccherini, Marchisio, Marrone, Padoin, Pepe, Pirlo, Pogba, Vidal,Boakye, Giovinco, Matri, Quagliarella, Vucinic

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
Конте играч 13 години на Јуве, од 2006 почнува како трењер да се занимава, па Јуве од 2006 ги шалта трењериве остварувајки слаби резултати, тек 2011 да го ангежира Конте кој им ја носи 30 титула на Јуве, прашање зашто порано не е донесен, нејкел он или нејкеле управата на Јуве?

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Конте играч 13 години на Јуве, од 2006 почнува како трењер да се занимава, па Јуве од 2006 ги шалта трењериве остварувајки слаби резултати, тек 2011 да го ангежира Конте кој им ја носи 30 титула на Јуве, прашање зашто порано не е донесен, нејкел он или нејкеле управата на Јуве?
Требаше да биди Конте 2009 година ама изборот падна на Ферара.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Конте сеуште не беше докажан во то време.
еве ти мала паралела на тренерите на Јуве и Конте.

Дешамп беше - крпено решение шо накрај испадна дека небеше така лош. (имаше и едно финале во ЛШ 2004 зад себе со Монако) + среќен сум шо не го потрошивме Конте во овај период.
Раниери беше доведен по препорака на Липи.(докажано тренерче за градење на тимови од нула) - Конте во меѓувреме растураше со Бари во Серија Б.
Ферара се избори со тие два меча како кертејкер (Конте му беше конкуренција тогаш ама Ферара имаше искуство како помошник на Липи на светското, Прва опција таа сезона беше Бенитез мислам ама .. бидна шо бидна ) - Конте замина во Аталанта - Од друга страна Конте на сред сезона се имаше испокарано во Аталанта оти му шиткаја играчи и не го оставаја да си работи, Нормално резултатите му беа крш во такви услови и спогодбено си замина.
Жаки не го сметам.
Дел Нери - Си заработи место покрај јаката сезона во сампдорија, односот со Марота + сите го памтат шо праеше во Киево. - Од друга страна Конте почнува пак од старт во Сиена и повторно растура во Серија Б.

Значи во меѓувреме се потрошени двајца бивши играчи на Јуве. Ферара, тип кој успеа да освои Светско како помошник на Липи и Дешамп кој во политички несредена ситуација во Јуве и несогласувања со управата успеа експресно да го врати Јуве во Серија А. Шо прај Дешамп во Франција исто гледаш. Така да во лоши услови се потрошија две поранешни легенди. Исто во игра долго време се спомнуваше и Вијали ама тој бараше одредени гаранции за стабилност за да го напушти коментаторското место во Скај

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Ne znam dali znaete vie juventinashi , no Konte se razocaral epten koga nie bevme vo Serie B. Togas toj go vodese timot na Arezzo koi se borea za opstanok so Spezia . Tokmu vo poslednoto kolo Juve igrase na Torino protiv slabata Spezia i trebase da pobedi , ma da i neresen rezultat mu odgovarase na Arezzo koi pobedia , no pobedi Senzacionalno i Spezia so gol vo 95min 2-3 , i togas Konte ja kritikuvase mn Juve , no kaj nas togas beshe Deschamps i kompanijata Blanc , Cobolli Gigli , se na se otide kako otide se stabiliziraja togas rabotite .

Inaku od utre pocnuvame vo Pekin so treninzite anti-napoli , spored moe mislenje samo srediot red bi trebalo da bide so Asamoah Pirlo Vidal Marchisio i ne.znam koj drug bi bil , Lichsteiner Giovinco mislam ke igraa i Matri-Vucinic eden od ovie se sigurni , za golmanot i odbranata seushte e neizvesno koj ke igra.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
A да го купиме ние Пандев, ете ти голгетер растура на пријателските :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom