Фан Клуб: Јувентус

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Krasic vekje e vo Istanbul .

Isto taka i Felipe Melo konecno vo Gallata , 7-8 milioni na Juve , 2,5 na Melo .

Znaci 15milioni od ovie dve igraci , ke odaat za Armero i eden megu Boketi-Andreolli .

A za Top Player , serioznata Gazzetta pisuva deka so ovie pari Juve bi mozel do Persie.

A Dzeko na eden intervju kazal deka veke ne moze poveke vo City , i ke si otide .

Znaci spored mene ako ne go zememe Persie sto jas ne veruvam , sigurno Edin ke doaga ..

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Читам Конте 15 месеци,Бонучи околу 3 години.

Вие сте поинформирани,како иде тоа ?

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.757
Поени од реакции
3.793
Доколку Конте биде прогласен за виновен, тогаш најверојатно (освен ако нема некој sudden twist) ке биде суспендиран 15 месеци.

За Бонучи не се знае сигурно. Обвинителот побара 3,5 години суспензија

С

сашенко

Гостин
Реакција на доаѓањето на Погба во Јувентус (најверојатно Ману фанс ама да не нагаѓам).... линк - видете коментарите под веста :pos:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.183
Гледам се спомнува дека Недвед би можел да го замени Конте, додека да ја отслужи казната. Незнам колку ова би било добро за Јувентус затоа што Павел нема абер од водење на тим :icon_lol:, и сите викаат по интернетов дека може да се случи да биде новиот Ферара. Јас лично мислам тоа нема да се случи, бидејќи костурот на тимот е направен ( Единствено ќе фали Бонучи ако го осудат и Пепе, но веќе Јувентус бара замена за нив ). Дополнително олеснување е тоа што без разлика колкава ќе биде казната на Конте, тој ќе може да го тренира тимот, и пред натпреварите ќе им ја пренесе филозофијата со која работи.Башка ужива голем респект кај играчите, така да не би требало да има поголеми проблеми да го води тимот
Но сепак оваа е само шпекулација, останува да видиме дали ќе се исполни :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Гледам се спомнува дека Недвед би можел да го замени Конте, додека да ја отслужи казната. Незнам колку ова би било добро за Јувентус затоа што Павел нема абер од водење на тим :icon_lol:, и сите викаат по интернетов дека може да се случи да биде новиот Ферара. Јас лично мислам тоа нема да се случи, бидејќи костурот на тимот е направен ( Единствено ќе фали Бонучи ако го осудат и Пепе, но веќе Јувентус бара замена за нив ). Дополнително олеснување е тоа што без разлика колкава ќе биде казната на Конте, тој ќе може да го тренира тимот, и пред натпреварите ќе им ја пренесе филозофијата со која работи.Башка ужива голем респект кај играчите, така да не би требало да има поголеми проблеми да го води тимот
Но сепак оваа е само шпекулација, останува да видиме дали ќе се исполни :)
Масимо Карера се спомнува како најголем кандидат (и Барони изгледа отпадна). Карера на почетокот од сезоната веќе беше впишан во тимот на Конте. Така да верувам дека би бил исправен избор.
За Недвед се сложвам, некако ми е мирен во споредба со Конте али сепак следна опција би ми бил тој.
Дел Пјеро никако. Ќе има преголема борба на авторитети. Нема смисла да се троши ДелПјеро во ваква ситуација.

G

grande-juve

Гостин
Here is the full squad for Salerno:

Buffon, Storari, Leali, Branescu, Bonucci, De Ceglie, Lucio, Masi, Rugani, Lichtsteiner, Untersee, Ziegler, Asamoah, Giaccherini, Marchisio, Marrone, Padoin, Pazienza, Pepe, Pirlo, Pogba, Vidal, Boakye, Giovinco, Matri, Quagliarella

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Here is the full squad for Salerno:

Buffon, Storari, Leali, Branescu, Bonucci, De Ceglie, Lucio, Masi, Rugani, Lichtsteiner, Untersee, Ziegler, Asamoah, Giaccherini, Marchisio, Marrone, Padoin, Pazienza, Pepe, Pirlo, Pogba, Vidal, Boakye, Giovinco, Matri, Quagliarella
Го зедовте Исла или не? Не го гледам никаде во составиве.

Kajgana Shop

На врв Bottom