Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.237
- Поени од реакции
- 8.135
Не ми се верува дека на резултат 1-1 се игра пред нашиот шеснаесетник. Срамота!!!
Не мислам дека крило го стави де чеље зашто може таму да игра а диего го извади и го стави трезеге.Така да ова ми личи на старата формација на РАНИЕРИ 4-4-2.И кога го нема тука е.Зарем толку гии мпресионираше раниери и ферара и другите тренери па ги следат неговите примери.4231 да не планира да испроба ???
Ако де, нека види кај е не само да се фрла, прочитајте назад за моето мислење за ферара, не е тренер кој може да контролира вакви играчи, уште пред да почне знаев дека многу тешко да победиме кога играчите не го слушаат тренерот, Каморанези за Италија везе, ама во Јуве се шета ко во Градски парк да е, Диего најдобар овој го вади (ако приметивте одкога излезе тој немавме ни една шанса), Сиссоко исто многу јако одигра, го вади, демек го чува, а за кој, за со кого го чува, прва утакмица му била па што, кога ќе ни избегаат по 5-6 бода за тоагаш ли, тотално сум разочаран од Ферара, не ми е криво толку за резултот колку што прави такви глупи измени што немам видено некој друг тренер да ги прави, уште еден ваков натпревар и мислам дека сам треба да си поднесе оставка, ако има барем малце памет.Diego го извади бе БОЛЕН ЧОВЕК.Трезеге наместо диего не требаше.Требаше трезеге наместо Јакинта на полувреме.Подобро некој Фан од трибини да се симне и да го води тимот.ПОдобар ке биде од Ферара.Нема појма измени да праи.