Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Не сум задоволен воопшто од играта.

Сисоко да иде надвор , на негово место Каморанези.

Јакинта под итно надвор , беше најдрво од сите во 1 вото пол. , на негово место Трезеге... потребен ни е убиец во шеснаесетникот, а Јакинта и Амаури само се туркаат еден со друг, воопшто не функционираат.

Луѓе играме без десен бек , да ти е*бам ја и Раниери и Ферара ... што ли гледаат во тој ботот Григера ја везе немам. Да земеш играч од трета македонска лига ќе изигра подобро од него.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Секо треба да го ангажира Кјаер пред да го земат други
Да, да Кјаер ни треба и тоа како. Многу добро би ни дошол ама ќе видиме како ќе изреагира управата по тоа прашање.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Да, да Кјаер ни треба и тоа како. Многу добро би ни дошол ама ќе видиме како ќе изреагира управата по тоа прашање.
Убеден сум дека во моментов мислат токму на тоа како што погодив со Мело.Ама ја сум да се ангажира уште во Јануари да се навикне за следна сезона

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Ако не го извади Јакинта уште на почеток на второ полувреме и да го стави ТРезеге Чиро не е за во Јуве. Више аман од таа пичкарска игра со префрлување на средината.
Играј фудбал бре , види какви играчи имаш а ти си ставил тројца деструктивци во средината :tapp:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ако не го извади Јакинта уште на почеток на второ полувреме и да го стави ТРезеге Чиро не е за во Јуве. Више аман од таа пичкарска игра со префрлување на средината.
Играј фудбал бре , види какви играчи имаш а ти си ставил тројца деструктивци во средината :tapp:
е ајде де и григера под итно надвор ако Зебина е на клупа да се става да размрда и Сисоко надвор во второ зошто ми мириса на црвен нека стај Каморанези

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ништо од вадењето на Јакинта, еве го останува на теренот и во второ полувреме. Инаку и јас сум за тоа да се стави Каморанези во игра со што би добиле на техника и брзина. Ајде со среќа нека ни е во второво полувреме.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Овој Јакинта како за Фиорентина да игра. Дрво едно. Чиро што чекаш бе ??? ставај го Трезеге ... идиоту еден

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
АААААААААА ми искина живци овој Јакинта!!! Само гол може да го извади за ова што го одигра до сега.

Може и овој Поулсен да се извади. Дрво е.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Еве го Камо конечно. Мислам дека изменава ќе го реши натпреварот.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Добро мислам, што к*р е со Ферара. Де Чеље за јакинта?
Па Ондак нека го шитнат Трезеге, за кој к*р го чува на клупа.

Аааааа Еве го му текна да го става.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Духот на Раниери не демни Де Чеље место Јакинта :nesvest:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Ферара нека иде УПМ ... нека оди младинци да води.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom