Mandar_80
е сеуште без репутација
- Член од
- 3 август 2009
- Мислења
- 217
- Поени од реакции
- 11
Trosi mnogu internet znaes ili ne..pisi pozz zoso od 3g sakam da se vrzam?
Искрено, не знам да ти кажам. Не сум сигурен.Trosi mnogu internet znaes ili ne..pisi pozz zoso od 3g sakam da se vrzam?
Искрено, не знам да ти кажам. Не сум сигурен.
И јас имам adsl, ама неограничен.Pa so internet imas?adsl ili nesto drugo ja imam adsl na 10 giga
Znaes, od denes nakrivo ke mocam ako ti ne mrazis.picki pocnaa sudiite... uff ve mrazam
kaj vide faul koga i dvajcata se vlecea.... :nenene:
Најмногу мразам кога вака вадат безвеза муабети.picki pocnaa sudiite... uff ve mrazam
Белки ќе му текни на Секо него да го ангажира после ова шо го покажва денесЗа малку Варгас повторно ќе се запишеше во листата на стрелците ... одбраната не е во ред нешто ... ајде во второ очекувам победа
А ти мислиш некој овде те сака тебе? Ај гитла во твојот посран фан клуб и не замарај тука со твоите ретардирани постови.picki pocnaa sudiite... uff ve mrazam
Тука у Тетово на кабелскиот оператор ја има Супер Спорт 1, така да таму ја гледам.Телевизор??? Ќе има пренос негде?
Вампирите го држат Диего. НА почеток одевме малку преку него ама неможи сам да ги скокни. Вака барем влечи луѓе на него а останатите се послободни. Треба да се проба таа 4231 формацијата. Па да му ... мамето ги имаме и Џио и Камора треба малку да ги размрдаме лилавивеДобро ја сум слеп или цело време го префрлаат Диего со тие ебаните глупи високи топки преку средина. Чиро кој ти е курац бе алоо?!
ЈАКИНТА АУТ второ полувреме!