Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Не ми се верува дека на резултат 1-1 се игра пред нашиот шеснаесетник. Срамота!!!

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Што е ова бе ??? ДИего го извади ... КОја формација ја игра типов бе ?? Бетер од Раниери е овој. Со ваков пациент шампион не се станува. Нерезонски измени во погрешно време.

С

сашенко

Гостин
Diego го извади бе БОЛЕН ЧОВЕК.Трезеге наместо диего не требаше.Требаше трезеге наместо Јакинта на полувреме.Подобро некој Фан од трибини да се симне и да го води тимот.ПОдобар ке биде од Ферара.Нема појма измени да праи.

Член од
1 април 2009
Мислења
665
Поени од реакции
578
Лоша играаа. Не треба да играт само со префрлување на топката низ центарот.:nenene:

fiki

Од Серпико брачедон
Член од
27 септември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
1
на ништо не личи ова!

С

сашенко

Гостин
4231 да не планира да испроба ???
Не мислам дека крило го стави де чеље зашто може таму да игра а диего го извади и го стави трезеге.Така да ова ми личи на старата формација на РАНИЕРИ 4-4-2.И кога го нема тука е.Зарем толку гии мпресионираше раниери и ферара и другите тренери па ги следат неговите примери.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Ја се пријавувам да го Водам Јуве, не барам плата, јас ќе плаќам ако треба.
Да ти'бам Ферарата глупа.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Ова најмногу ме нервира... кога дојде Ферара минатата сезона и ги победи сите 4-5 натпревари по ред сите "Браво Чиро" "Овој човек е за во Јуве" "Со Чиро ја освојуваме Серија А" .... а сега "Овој нема појмa" "Јас подобро ќе го водам клубот" "Бетер од Раниери" ... ако има некој против него нешто само нека напише да си даде оставка и толку,а не да се трескат вакви глупости ..

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Diego го извади бе БОЛЕН ЧОВЕК.Трезеге наместо диего не требаше.Требаше трезеге наместо Јакинта на полувреме.Подобро некој Фан од трибини да се симне и да го води тимот.ПОдобар ке биде од Ферара.Нема појма измени да праи.
Ако де, нека види кај е не само да се фрла, прочитајте назад за моето мислење за ферара, не е тренер кој може да контролира вакви играчи, уште пред да почне знаев дека многу тешко да победиме кога играчите не го слушаат тренерот, Каморанези за Италија везе, ама во Јуве се шета ко во Градски парк да е, Диего најдобар овој го вади (ако приметивте одкога излезе тој немавме ни една шанса), Сиссоко исто многу јако одигра, го вади, демек го чува, а за кој, за со кого го чува, прва утакмица му била па што, кога ќе ни избегаат по 5-6 бода за тоагаш ли, тотално сум разочаран од Ферара, не ми е криво толку за резултот колку што прави такви глупи измени што немам видено некој друг тренер да ги прави, уште еден ваков натпревар и мислам дека сам треба да си поднесе оставка, ако има барем малце памет.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
На здравје!
Man of the match од Јуве нема
Mаn of the match од Фиорентина - Iaquinta, им спаси 2 чисти гола и не им даде уште 2!

Браво Кирца за замениве секоја ти чест! :bravo:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Крвта у п***а да им ја ебам све најмило да им поцрка. Ова не личеше ни на малска екипа а играа со уште помалска екипа од нив. Сите до еден треба да добијат исписница од клубот вклучувајќи го тука и ферара со неговите измени што може во гз да си ги набута. биваше ли пак да не тепаат идиоти едни ретардирани. Ако не ги сметаме Лацио и рома од почетокот на сезоната, немаат победено со појака екипа. Цел месец тука пишувам после секој меч, разочаран сум, депримиран сум итн, ај следната ќе биде и други слични глупости. Која следна бе матер ви е**м? Која следна? Како да се некоја ретардирана малска екипа, си сврзаа серија без победа од средината на прошлиот месец. Сите би ги каменувал и би им барал отштета за сите претрпени нервози. Подпросечна екипа ни вади бод и морониве мува не ги лази. Нека идат сите у к***ц несакам да се замарам до следниот меч зошто само повеќе ќе се изнервирам мајката нивна неспособна, за к*р не ги биваше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom