SportvisionKade mozam vo skopje da najdam running belt?
Зависи колкави должини планираш да трчаш ... 5К лаганица моеш и по влечкиplaniram od prolet da pocnam povekje trcanje/pesacenje
(ne deka ima mnogu drugi raboti so moze da se pravat periodov)
imam 2-3 para postari sportski patiki (adidas i new balance), koi generalno brkaat rabota
za sekakvi aktivnosti.
prasanjeto mi e:
ima nekoja golema razlika od patikite koi se kako preporacani za trcenje/pesacenje,
i obicni (casual) sportski patiki?
do sega za minimalni aktivnosti, brkaa rabota starite patiki, pa se mislam dali da
zemam uste edni.
pa nekade vo toj rang bi bilo - 5-10km za pesanje, 2-5km za trcanje startno.Зависи колкави должини планираш да трчаш ... 5К лаганица моеш и по влечки
Ако планираш дужини над 10К, ја би ти рекол да си земеш патика за трчање.
Немораш и не треба да фукаш 200еур ... има сосема солидни патики за 2-3К пр. Кај стадион у D Sport
![]()
или спорт вижн нешто на попувче постаро моделче година две
Не се нешто, ама ок се ... ако ти е кеиф трчањето фукни си 5-6К направи си мерак.Абе гледав и Колумбо трча со вакви, мислев фушарај некоја фирма се Joma... викаш добри се?
Паничаров коа почна да вреска „леелеее брат види на дечково шо му се деси“.
Да се посмеетеАјде да читнам кој колку пати падна денес
Одвај 4 и пол саата 26ката ја терав, на она лизгалиштето до детско, таман помислив дека имам под контрола движење и стоев у место да извадам нешто од ранец и наеднаш ме снема. Во една рака мобилниот во друга ранецот и летам и не гледам кај газам туку гледам у сликарот. Се има згазено смеење од сите паѓања денес
Taман преживеав ова, така се излизгав и се закачив со грб на едно подискастрено дрвце. Да беше поостро, малку подебело...свашта можеше да се деси. Носев две маици едната се искина, другата не. И осеќам некоја болка, застанав и му викам на типот позади мене де погледни шо ми е. Паничаров коа почна да вреска леелеее брат види на дечково шо му се деси. Се фаќам на грб немам крв, ама пак викам дај на брзата помош ќе прашам да не помодри ова она. Ништо не ти е терај, гребнатинка ми викаат![]()
Јас трчам со Joma Trails, одлични се. Две години ниту се пукнати, ниту пак нешто им фали. Oд сонце што пука до -20 степени, ништо не им е.Абе гледав и Колумбо трча со вакви, мислев фушарај некоја фирма се Joma... викаш добри се?
Таму, таму, два пати. Една благоретардирана со ќесата под гз си се спушти, го изгланца делот и ние зад неа се сликавме.Одвај 4 и пол саата 26ката ја терав, на она лизгалиштето до детско, таман помислив дека имам под контрола движење и стоев у место да извадам нешто од ранец и наеднаш ме снема.