Е како бе секој ден си трчал годинава и у март имаш 350 дена.
Посебен е беџот на Smashrun за трчање од 1 јануари до 31 декември било која година.Е како бе секој ден си трчал годинава и у март имаш 350 дена.
сликава е зелена лепена ….
Sarcasm беше друже разбрав дека не почнува од 01/01/20хх затоа и ставив сечена лепена ... мислев ќе долови дека се зафркавамПосебен е беџот на Smashrun за трчање од 1 јануари до 31 декември било која година.
И посебен е беџот да почнеш во било кој датум, и да трчаш се до истиот ден во наредната година (или попрецизно, ден пред тоа, затоа што истиот ден е 366-ти).
Прегледај го приврзокот 445712
Штета што 2024 ја пропуштив, да почнев од 1 јануар ќе ги фатев сите 3 беџа... ама уште бев повреден тогаш. Почнав од февруар ама рипав денови, а од 26 март 2024 па навака не пропуштив.
Треба да си направам за 25 март некоја убава статистика, нешто од DataIsBeautiful на Reddit...
Имаш многу добри Saucony Endorphin на интернет ги има околу 200еЗдраво Друштво, што патики користите за трчање, имам користено Hoka Clifton 9 , Аsics novablast 3 и супер беа ама им пројде километражата немаат веке толку повраток на енергија се осеќа, сега сакам да земам некои нови за долги стази - маратони, полумаратони ама некако неможам да најдам низ скопјево, дали имате некоја препорака до 200 евра и во која продавница ?
Де да видам доказ дека си трчал сомнителен ми стоиш со одговоровОдлично е!
Многу unfit нација сме, и мал број од населениево може да истрча толку без да приумре.
Трчаме деновиве
Прегледај го приврзокот 445645
Браво секоја чест, за да бидеш толкав период конзистентен навистина ти треба јака ментална и физичка снага.
Ти благодарам!Браво секоја чест, за да бидеш толкав период конзистентен навистина ти треба јака ментална и физичка снага.
Користиш нешто суплементи ?
Кои се овие?Ти благодарам!
Во последнава година земав витамин Д затоа што проверував во Авицена и имав ниско ниво.
После 2-3 месеци проверив пак и беше таман.
Чат-пат знам да земам магнезиум.
Чат-пат знам да пијам б комплекс со фолна.
Чат-пат користам и цинк.
Она со кое што сум најредовен последниве месеци се Полските шумечи електролити. Такви пијам по 2-3 на ден.
P.S. Извини што дури сега ти враќам, сега го видов постот.
Види во Беоспорт, јас од таму имам земено Salomon Active Skin 8 пред 2-3 години (не ми текнува на цена). Можда и во Интерспорт нешто да се наоѓа, ако не од Декатлон некако да се снајдешДа пишам и тука ако некој знае каде да набавам елек за трчање (за носење вода) а да не е изгор скап како во скаут 10к нека пише.
Кои се овие?