-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Не се наплаќаДали на пример ако потрошам 18GB а ако имам 15GB се наплаќа? (покрај тоа што се успорува)
Не се наплаќаДали на пример ако потрошам 18GB а ако имам 15GB се наплаќа? (покрај тоа што се успорува)
ОК фала.Не се наплаќа
Не ни очекувај.Гарант ќе додадат уште 5гб даунлоад на нова година или 2011 година хахаха и тоа е превише ама ај xDдојде 1 пак ништо ново
Некој ти краде преку WIRELESS, провери си во рутерот кои клиенти сте закачени на безжичната мрежа.Добро може ли некако да се контролира дали од друго место некој се логира со мој јузер?? Минатиот месец немав ништо симнато ниту гледано утакмици или филмови па имав потрошено 17 гига...Овој месец еве 4-ти е сега, се немам прибрано дома ниту нешто симнато и гледано, имам 2ипол гига потрошени...Или некој вирус да не е...Помош плс
Аха..тоа и ми текна прво на памет па го исклучив Wireless-от преку рутерот со оглед на тоа што не ми треба мене...Со исклучен wireless не би можел никој друг да се логира така?Некој ти краде преку WIRELESS, провери си во рутерот кои клиенти сте закачени на безжичната мрежа.
Треба да поднесеш кривична пријава во полиција!Што треба да направам ако забележам дека некој ми краде од интернетот?Треба да пријавам во T-HOME или?
Пробај од друг РС и/или јави им се на T-Home.Уффф...интернетов ми е катастрофа. Не брзината, туку незнам што се случува ама многу често не ми отвара некои страни кои веќе 4 години ми ги отвара како арсенал.ком, јаху мејл(??). Можно ли е да е до стар драјвер за мрежната(зошто го форматирав пред 3 дена) иако го апдејтирав завчера па пак не помогна тоа...Помош плс..