нема неограничен уште за адсл пакетите..Да ги прашам оние што се на ADSL, која цена е пакет со неограничен интернет?
Што мислите, дали е подобро да се префрлам од Телекабел на АДСЛ? Бидејќи не сум задоволна со брзината на download/upload. Понудените 8 mb/s, многу ретко ги има.
Теоретски СИТЕ ИНТЕРНЕТ ПОНУДИ се со неограничен интернет, а во исто време сите се ограничено со брзина до одреден бројнема неограничен уште за адсл пакетите..
Како бе така не ви намалуваат, цццц. Ја поминам ли 15, одма ми намалуваат, среќа у гз имате.Претходниот и пред предходниот месец имав по 100гб а имам 15гб за трошење и не ми намалаат брзина баш е фенси. До сега 40гб и плус штракнав 2ра, 3та и 4та сезона од Призон Брејк да се симнува сега така да ќе стигнат 200-300гб овај месец сигурно. Само да не ја намалат брзината да чукнам во дрво.
Па незнаеш финти ти.Ќе земеш ќе симнуваш после 20-ти и тоа за време на викенди (препорачливо недела) а пред тоа ќе потрошиш околу 14 гига.После цел ден си симнуваш што ти сака душа.Како бе така не ви намалуваат, цццц. Ја поминам ли 15, одма ми намалуваат, среќа у гз имате.
Па баш така правам, обично издржувам до кај 25ти, и симињам преку викенд затоа што не можам преку недела, неам толку време. Ќе направам околу 25-30 и одма ми намалуваат брзина.Па незнаеш финти ти.Ќе земеш ќе симнуваш после 20-ти и тоа за време на викенди (препорачливо недела) а пред тоа ќе потрошиш околу 14 гига.После цел ден си симнуваш што ти сака душа.
Максимално се искористува брзината при даунлоад од Замунда.100 % Сигурно.Знали вака неколку прашања до корисниците на Т Хоум,
1.Дали паѓа интернетов? ако паѓа на колкави интервали и колку траат истите потенцијални проблеми?
2. Колку и дали е константа брзината од 10мб, дали е само на хартија пишано она До 10 Mbps / 768 Kbps, зборувам за Маxadsl 120 пакетот, бидејќи нели ДО не значи 10 мб него може да биде и 5мб, дали брзината варира од периодот на денот и колку?
3. Дали има некакви блокирања кон Замунда и дали иде со максимална брзина 1000/1100кбс данлоуд знаејќи дека на сите други провајдери ова е случај, дали истата брзина повторно варира во зависност од тоа кој период од денот е кога се работи за торенти.
4. Какви се пинговите и дали прави проблеми за хостирање/играње онлајн?
5.Колку се доплаќа за довогор на неопределено време, каква подршка има?
Фала однапред.
Дали брзината иде 100% без разлика кој дел од денот е?За ова можам да ти гарантирам дека максимално се искористува брзината при даунлоад од Замунда.100 %