acetetovo
Македонец!
- Член од
- 1 мај 2007
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 2.375
не се цените намалени туку имат нова понуда 3max basic со 10 гига интернет, 4 мегабита и 40 канали во кои ги немаш viasat каналите и од музички само MTVAdria и playtv
Болје ќе плаќам уште 300ден. и ќе снимам/премотувам/паузирам, суштината на MaxTV. Плус тоа побрз нет и поголем лимит и 20 канали плус. Не им чини basic-ов.не се цените намалени туку имат нова понуда 3max basic со 10 гига интернет, 4 мегабита и 40 канали во кои ги немаш viasat каналите и од музички само MTVAdria и playtv
тие не нудат нешто ново, истата глупа понуда во различно паковање... племето нивно, си заминав одкај нив, и не планирам да се враќам воопшто.. арамии!
Еве детално тука и тукаЌе има нови пакети за мобилен телефон заедно со интернет од тхоме.
Интернетот колку што забележав беше од 15 и 20 гигабајти сообраќај, ама доброто е што тука немаш фиксен.
Иначе цената на првиот пакет е 1999 денари а на третиот 2999 изгледа.
Само не запазив кој се погодностите и тарифите за мобилниот.
Ако разберам нешто ќе ви кажам поконкретно.
Нов компјутер без мрежен приклучок? Првпат слушам!Kupiv nov kompjuter ama ne zemav mrezna karticka a adsl imam uste mn od damna dali imaat vo prodaznite centri kabeli za preku usb da se povrzam so modemot ????
Zdravo.
Imam edno prasanje. Imam modem SpeedTouch THOMPSON ST780. Go dobiv od Telekom uste pred 3 godini. Dali ako gi zamolam moze da mi go zamenat so nekoj od ponovite i dali za toa se plakja. Blagodaram odnapred.