- Член од
- 11 јули 2009
- Мислења
- 1.415
- Поени од реакции
- 962
Деновиве се вози жолт Лотус Елис низ Скопје има и Audi RS6 i Murcielago ама лотусот изгледа интересно ..
Прегледај го приврзокот 28555
Овде поминував улица овој застана да поминам ја извадив телефон и го сликав : ) незнам шо кола е, ако знае некој појше за колава нека каже....
Ова ако не се лажам е блиску кај што живеам јас, кај уличката со кафичи кај „Мечос пица„.
Еве го Мурчелагото на Чонгур што се гледаше низ скопските улици летото : ) .. Тие што ги интересира каков звук вади , нека видат : )
како фичовци да гледаме а?Ова ако не се лажам е блиску кај што живеам јас, кај уличката со кафичи кај „Мечос пица„.
И јас го имам видено истово ѕверче,а на истава уличка имаше еднаш паркирано црно Бентли Континентал со регистрација SK-007-SI (Џејмс Бонд).
Многу јаки коли паркираат покрај овие кафичи на уличкава.
Кој сака да види јака кола нека помине по оваа уличка и обавезно ќе види,јас секој ден си гледам по некоја.
А на истово место вчера видов Cadillac Escalade бел со скопски таблички,исто покрај кафичиве беше паркиран.
А Поршињата се веќе „стандард„ и не се потресуем многу кога ќе видам некое Порше
и јас така имам слушнатонаводно ако се секвам убаво, ескаладот е на тони зен... демек поклон му го дале од америка, браката по рапот... така он викаше ако ме служи меморијава
Ја имам во Охрид видено истата,не е лоша само мислам дека не го личи Порше со 5 вратиАко е сино металик мислам дека беше на Штипски табли
Респект! Немам друго што да кажам!