Супер коли низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата martint
  • Време на започнување Време на започнување
DSC00069.jpg
F430-та беше послаба машина ама вадеше многу подобар звук, кога ќе го нагази на сите околу него им се дигаше адреналинот, ептен беше филмски, а ова брчи како фен за коса, речиси не е приметно за разлика од старото, не дека не е добро, ама звукот е разочарувачки, и да , ова го возат низ град многу почесто, и не знам со кој памет за Мајот се возеше на Езеро низ таа гужва:uvo:

Низ Скопјево има многу добри коли. Јас пред некое време видов Мустанг ГТ во Центар, ама заборавив да го сликнам :(

ford_mustang_gt_520_geiger_text_2.jpg

Вакво слично.. :helou:

Audi R8  2.jpg
Audi R8  1.jpg
Ова е Ауди Р8 што го видов во центар
Maserati 1.jpg
Ова беше мислам на некој од велес масерати е
Ferrari F430 1.jpg
Ferrari F430 2.jpg
Ова е старото Ферари на леов(ваљда)
Snapshot202.jpg
Ова некое обично порше беше :)
Hamer.jpg
и ова е Хамерот од кисела вода 3-4 пати го имам видено на ова место

а овие доле ви се неколку македонски олд тајмери (ги носеа на некоја изложба незнам каде...)

Attachments

• Oldtimer 3.jpg
    Oldtimer 3.jpg
    50,8 KB · Прегледи: 51
  • Oldtimer 1.jpg
    Oldtimer 1.jpg
    34,3 KB · Прегледи: 46
  • Oldtimer 2.jpg
    Oldtimer 2.jpg
    34,9 KB · Прегледи: 48
Porshe 911.jpg
Ова е некое порше од тие 911 (некој понов модел)
Oldtimer 5.jpg
Oldtimer 4.jpg
и еве ви уште по некој олд тајмер...

Snapshot007.jpg
Овде поминував улица овој застана да поминам ја извадив телефон и го сликав : ) незнам шо кола е, ако знае некој појше за колава нека каже....

Првото ламбурџини галардо купено ново од салон во Македонија, а не донесено ко сите останати се наога во Охрид. (иначе е бело):smir:
со таблици 555 :vozbud:

--- надополнето ---

ееее јас за разлика од вас ништо неам видено :toe: иначе еве шо имам видено досега:
скојпје-неколку ферари, мустанг (во близина на кјуби нон стоп е паркирано), порше 911, порше карера ГТ, бмв х6 и др не ми текнува сеа...
во охрид-lamburghini gallardo
струга е како салон за колки преку лето-gallardo, mustang, lotus, porshe-a неколку
дебар-два хамера има-х2 и х3, имам видено порше 911 со штипски таблици (не знам што мака ваму го натерала)
можеби има и други ама не ми текнува сеа...:toe:

--- надополнето ---

п.с. братучед ми работи во салон во швајцарија за ауди, порше и некои други-таа фирма биле застапници па летово планирам да тркнам до таму-кажува он дека секакви коли носеле тука-нема што не видел од порше и ауди:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom