Сончев брег

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
6.703
хотел Калофер.....? Хотел Риор или Верис?....далечина од плажа услови и слично...........се думам меѓу овие,,.....до сеа собрав убави зборови за калофер а лоши за верис(газдарицата е скопјанка, бтв многу бил груба према македонците)
За Риор можам да ти кажам дека е солидно хотелче, а за другиве немам конкретни информации. Во сончев има премногу хотели сконцентрирани во прилично мал просор ама ниту еден од нив не е километри одалечен од плажа.

Член од
27 јуни 2011
Мислења
38
Поени од реакции
11
Најдов студио во приватна куќа во Несебар преку http://bghotelite.com/ од таму бараат капар за да ми резервираат што е ок,има ли некој искуство со ваква резервација дека на бугариве многу не им верувам да не отидам таму и да ми речат братко еве ти го капарот нема место шпиц на сезона е другиве ќе седат повеќе денови од тебе.Па да треба да се врткам со фамилија ко посран голуб да барам друго сместување.Да е хотел ок,ама приватниве ми се сумљиви.

LMC

Член од
26 август 2011
Мислења
147
Поени од реакции
46
Најдов студио во приватна куќа во Несебар преку http://bghotelite.com/ од таму бараат капар за да ми резервираат што е ок,има ли некој искуство со ваква резервација дека на бугариве многу не им верувам да не отидам таму и да ми речат братко еве ти го капарот нема место шпиц на сезона е другиве ќе седат повеќе денови од тебе.Па да треба да се врткам со фамилија ко посран голуб да барам друго сместување.Да е хотел ок,ама приватниве ми се сумљиви.
Пази си документот и треба да си OK. Jас сум бил така 2 пати и не сум имал проблем.. Оваа година и jас сепак планирам да посетам реонот околу Сончев Брег на Стара Планина.

Член од
27 јуни 2011
Мислења
38
Поени од реакции
11
Може да ми кажеш како се викаа куќите каде што престојуваше и дали беше задоволен од услугата?

LMC

Член од
26 август 2011
Мислења
147
Поени од реакции
46
Може да ми кажеш како се викаа куќите каде што престојуваше и дали беше задоволен од услугата?
Првата година бев во комплекс Реjнбоу во Сончев Брег - хотелски комплекс со 6 згради на приватна основа. Луксуз за смешна цена. Дури имаше кино вечер на базенот и ноќни забави на pool-bar-от. :D Втората бев во куќа Раjкови во Несебар. Малку поинаква година, бидејќи бевме помалку луѓе. Задоволен бев, но во Реjнбоу ми се допадна повеќе. :icon_lol:

Реjнбоу

Член од
27 јуни 2011
Мислења
38
Поени од реакции
11
А дали бил некој во Несебар во шпиц на сезона меѓу 1-ви и 5-ти август да бара сместување директно таму?Прочитав дека на автобуската стоеле луѓе кои нуделе сместување,но во шпицот дали ке ги има ,ако имал некој искуство нека пише.

П

Паган-др

Гостин
А што е фората со јамите што ги зборите?

Не сум запознаен со тие, све на мирно море сум идел...

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Дај бе бил е некој само со платен превоз до там, а таму да се снајде со смештај како идат цените, да си имам ориентација за џепарлк ?

Член од
21 мај 2012
Мислења
330
Поени од реакции
104
А дали бил некој во Несебар во шпиц на сезона меѓу 1-ви и 5-ти август да бара сместување директно таму?Прочитав дека на автобуската стоеле луѓе кои нуделе сместување,но во шпицот дали ке ги има ,ако имал некој искуство нека пише.
совета ми е предварително да си уредиш смештаја. Иначе може и да наидеш нешто но или ке е некоја мизериа или нешто многу скапо.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Дај бе бил е некој само со платен превоз до там, а таму да се снајде со смештај како идат цените, да си имам ориентација за џепарлк ?
Ке се снаjдеш, но не може да се гарантира тогава за квалитет. Има луге прашат дали бараш смештаj. Одприлика 7-8 евра во топ сезоната под кириja, па зависи от сезоната може и некое и друго евро помалце или повеке.
Според прогнозите за таа година сезоната ке биде многу добра.
Очекуват се повеке туристи от Руманиja,Грциja, Русиja, Германиja. Многу запишани имало таа година и от Беларус.

Член од
27 јуни 2011
Мислења
38
Поени од реакции
11
Имам 2-3 куќи најдено преку интернет малку ми е страв да им пуштам капар да не се прават мутави после па да треба да останам на улица со жена и дете но изгледа ќе морам на таа кaрта да играм:)

П

Паган-др

Гостин
Најдов смештај во Сончев Брег, 46 евра цел апартман, 6 души у него, доаѓа по ~80евра од човек за 10 дена. Ќе видиме како ќе биде за прва година во Бугарија. :)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Dali nekoj ovaa godina ja ima poseteno Bugarija potocno Soncev Breg,sakam da znam koi se cenite na apartmanite,hranata i nokniot zivot :)

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
--- надополнето: 16 јуни 2012 во 18:01 ---
До тебе совет а и до сите оние кој сакат да одат Несебар, немој да плаќате сместување уште од тука да ви наоѓаат агенции, во шпиц сезона предминатото лето отидовме другари, едните само со платен превоз, другите со превоз најдено сместување таму ( 8 евра ) преку наша агенција , кога се симнуваш од автобус таму те чекаат 15-20 луѓе што ти нудат смештај со албум во рацете на лице место да си видиш какво сместување ти нуди, ние си најдовме за 5 евра(цел стан за нас, 3 соби, кујна, клима, сателитска..., додека другите што имаа платено од тука по 8 евра испадна да бидат сместени карши нас, на 2 минути....
така да агенциите ќе ве делнат убаво, немајте гајле и бар за Бугарија шибајте си сами, има таму голем избор кај сакате да се сместите.

За цените како тука а нешто може и поефтино, едино што е скапо се цигарите.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Несебар ми е кул за денски а Сончев Брег за ноќен живот

Kajgana Shop

На врв Bottom