Сончев брег

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Мелник е многу убаво, вкусна храна имаат и со некои 10 лева- 300 денари пројдовме во кафана со месо салата лепиња и пиво.
Али јебига цигани се :)

пс како што разбрав Мелник се води како најмалиот град на Балкан

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.298
Поени од реакции
3.339
aj ako znaete pisete so kolku pari se proagja ??!!! smestuvanjeto kolku cini ,hranata i patot :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
aj ako znaete pisete so kolku pari se proagja ??!!! smestuvanjeto kolku cini ,hranata i patot :)
Јас поминав, верувал или не со 250 евра, но спиев во Равда. Место блиску до Сончев Брег. А и искачав во С. Б. и Несебар. Со автобус ти е 10 минути.

Wiche

шегобиец
Член од
22 декември 2009
Мислења
204
Поени од реакции
120
Што знам за мене тапа место море тапа храна тапа рај за машки ако си геј у лазур врие од гејови у маниа нема ни такви ни такви само гранд беше ок и журови на какао бич.

Член од
12 март 2012
Мислења
59
Поени од реакции
72
Lugje, preporacajte smestuvanje Soncev breg, dali hotel ili apartmanski nema vrska, imam odeno pred mnogu vreme na crno more, taka da ova sega sto kazuvati mi e novo.
Pozdrav!

Член од
27 јуни 2011
Мислења
38
Поени од реакции
11
Кога е подобро да се иде во Сончев Брег Јули или Август?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Кога е подобро да се иде во Сончев Брег Јули или Август?
Во Август јас бев лани и имаше доста многу народ, а и прашав луѓе што познавам од таму и тие викаат дека августот е подобар, повеќе туристи имало.

Член од
27 јуни 2011
Мислења
38
Поени од реакции
11
Во Август јас бев лани и имаше доста многу народ, а и прашав луѓе што познавам од таму и тие викаат дека августот е подобар, повеќе туристи имало.
Се надевам дека ќе нема многу гужва после 10 август.:)

Член од
27 јуни 2011
Мислења
38
Поени од реакции
11
А зашто одиш во Сончев Брег кога не сакаш гужва?
Сакам гужва,несакам ептен многу гужва,бидејки таму најголем шпиц е од 20 јули до 10 август затоа размислував дали да одам од 10 јули или од 10 август.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Се надевам дека ќе нема многу гужва после 10 август.:)
Чекај малку, ти не сакаш гужва ли? :pos: Епа оди тогаш на Тасос. Помирно, здравје.
--- надополнето: 27 мај 2012 во 22:00 ---
Сакам гужва,несакам ептен многу гужва,бидејки таму најголем шпиц е од 20 јули до 10 август затоа размислував дали да одам од 10 јули или од 10 август.
Епа оди сега ако не сакаш многу гужва. Ем поефтино ќе пројдеш ем нема индијанци толку.

O

onlya

Гостин
Супер е Варна не е многу скап има што да се види водата е одлична само ако би оделе одете во Јуни или Јули пошто во Август морето не е баш мирно (ако одите веќе за да се бањате), се прават јами (дупки) во морето и се маалку опасни, обично тој период луѓето се дават. :)

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Супер е градот не е многу скап има што да се види водата е одлична само ако би оделе одете во Јуни или Јули пошто во Август морето не е баш мирно (ако одите веќе за да се бањате), се прават јами (дупки) во морето и се маалку опасни, обично тој период луѓето се дават. :)[/quote]
Има години морето е мирно и во Септември. Никоj не може да ти кажи кога и колко ке е бурно. Таа година продолжуват многу дождовите, па морето нема да е добро уште во Jни. Коjто сака да оди на море во Слончев брег му препорачувам Август.
Бугарите си одиме до 10 Септември нормално(но пикот е 1-20 Август), ако не заладнее.

O

onlya

Гостин
Има години морето е мирно и во Септември. Никоj не може да ти кажи кога и колко ке е бурно. Таа година продолжуват многу дождовите, па морето нема да е добро уште во Jни. Коjто сака да оди на море во Слончев брег му препорачувам Август.
Бугарите си одиме до 10 Септември нормално(но пикот е 1-20 Август), ако не заладнее.
Абе види јас секое лето сум таму и колку што имам приметено последниве неколку години во Август морето не беше баш сигурно, обично јамите тој период се "јавуваа". Е сега не викам дека е опасно но навидув може да изгледа мирно но ко ќе влезеш внатре може и да не излежеш. Но добро сепак зависи и на која плажа си, ако е во Аспарухово нема проблем, но другиве некако не ми се сигурни. Тоа ми беше зборот. :)

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Абе види јас секое лето сум таму и колку што имам приметено последниве неколку години во Август морето не беше баш сигурно, обично јамите тој период се "јавуваа". Е сега не викам дека е опасно но навидув може да изгледа мирно но ко ќе влезеш внатре може и да не излежеш. Но добро сепак зависи и на која плажа си, ако е во Аспарухово нема проблем, но другиве некако не ми се сигурни. Тоа ми беше зборот. :)
Цел живот одам на Црно море со една, две години изклучок. Jaми се jaвуват през целата година и наjвеке когато има мртво волнение. То се поевува предимно летно време. Таа година овде времето е лошо, уште не сме видели слонце, па морето нема да е нормално во Jни месец - гаранциja ти давам. Во секо едно море можеш и да не излезеш. Се зависи дали ке почитуваш флага, препораките на чуварити(спасителите) и дали ке се правиш но голем маж.

Kajgana Shop

На врв Bottom