Сончев брег

Член од
1 јули 2010
Мислења
138
Поени од реакции
22
150 € таму и 50 е пат во приватно сместување 6€
Слабо математикава излегува 200 е.150 евра таму плус 50 евра пат се 200 плус 40 евра сместување за 7 дена, ма да незнам каде си нашол 6 евра дека јас бев пред 5 години во несебар и не можев да најдам под 8 евра и тоа никакви соби.Али ок избегавме од темава моабетов ми беше дека бугарија не е тоа што ја зборат многу од луѓево барем мој впечаток ако не мислат другите така ок

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
Слабо математикава излегува 200 е.150 евра таму плус 50 евра пат се 200 плус 40 евра сместување за 7 дена, ма да незнам каде си нашол 6 евра дека јас бев пред 5 години во несебар и не можев да најдам под 8 евра и тоа никакви соби.Али ок избегавме од темава моабетов ми беше дека бугарија не е тоа што ја зборат многу од луѓево барем мој впечаток ако не мислат другите така ок
Значи вака:50е пат +42е за 7 дена сместување+100е таму толку е 200е се на се !Јас мислам дека е топ баш странците го прават филмот таму а за жени има колку ти душа сака,,,. и за пари и за безпари кул е иако у лазур коа бев се погоди машки скоро 3 спрема еден :(

Член од
1 јули 2010
Мислења
138
Поени од реакции
22
Тоа беше мое мислење за бугарија,веројатно секој си ја доживува на свој начин.Проблемот е што многу се пумпа филмот од тука без основа и после се враќаат со срушени соништа :)

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
Тоа беше мое мислење за бугарија,веројатно секој си ја доживува на свој начин.Проблемот е што многу се пумпа филмот од тука без основа и после се враќаат со срушени соништа :)
така е!не е се така розово иначе ние бевме четворица у двособен стан по 6е,стар беше станот стварно али ок е се тера и така најмалце се вртевме дома

Член од
1 јули 2010
Мислења
138
Поени од реакции
22
така е!не е се така розово иначе ние бевме четворица у двособен стан по 6е,стар беше станот стварно али ок е се тера и така најмалце се вртевме дома
За со друштво е ок и јас сум бил така,со девојка е друг критериумот :)

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Jas minatata godnia pominav najevtino vo sporedba so drugite godini koga idev vo soncev breg...preku Aleksandar agencijata najdovme ogromen apartman vo soncev breg vo ekstra hotel...apartamnot cinese 650 evra za 10 dena i imase 3 sobi plus kujna plus wc plus dve ogromni tarasi...nie bevme 6 luge i sekoj plati po 109 evra i plus pat se na se okolu 155 evra....i uste 150-200 evra da nosis za trosenje...se na se 300-350 evra so se pat,smestaj i za tamu...taka da ako se rasprasas po agenciive mozes mnogu eftino da pomines vo soncev breg....ne mora vo nesebar da ides za da najdes eftin smestaj...

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
Реклама на IKEA во Шведска.

Родителите и велат дека се уште е мала да оди во Сончев Брег

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Несебар и Поморие ми се рај, најдобрите места во БГ :)
Зависи што бараш. Ако бараш одмор на море - добро место са. Ако бараш одмор на планина - друго бих ти препорачал.
Ако бараш балнеоложки и СПА процедури совсем друго место. Културен и историски туризам - совсем друго место.
Како цело препорачувам на секи да посети Велико Трново и ако има можност и срекja да види шоуто "Звук и светлина".

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Сончев Брег не би се мерел со Златни Песоци. Каде-каде е подобро во С.Б. Во З.П. една аптека нема. :D Може и да ги стигнат но во блиска иднина не верувам.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Морето не е нешто да кажеш убаво, кога како ќе се погоди. НО, за забави до рани утрински часови се на ПРВО место!!! Такви забави ни во Мајами нема

Kajgana Shop

На врв Bottom