- Член од
- 30 јули 2011
- Мислења
- 589
- Поени од реакции
- 246
150 € таму и 50 е пат во приватно сместување 6€
Слабо математикава излегува 200 е.150 евра таму плус 50 евра пат се 200 плус 40 евра сместување за 7 дена, ма да незнам каде си нашол 6 евра дека јас бев пред 5 години во несебар и не можев да најдам под 8 евра и тоа никакви соби.Али ок избегавме од темава моабетов ми беше дека бугарија не е тоа што ја зборат многу од луѓево барем мој впечаток ако не мислат другите така ок150 € таму и 50 е пат во приватно сместување 6€
Значи вака:50е пат +42е за 7 дена сместување+100е таму толку е 200е се на се !Јас мислам дека е топ баш странците го прават филмот таму а за жени има колку ти душа сака,,,. и за пари и за безпари кул е иако у лазур коа бев се погоди машки скоро 3 спрема еденСлабо математикава излегува 200 е.150 евра таму плус 50 евра пат се 200 плус 40 евра сместување за 7 дена, ма да незнам каде си нашол 6 евра дека јас бев пред 5 години во несебар и не можев да најдам под 8 евра и тоа никакви соби.Али ок избегавме од темава моабетов ми беше дека бугарија не е тоа што ја зборат многу од луѓево барем мој впечаток ако не мислат другите така ок
така е!не е се така розово иначе ние бевме четворица у двособен стан по 6е,стар беше станот стварно али ок е се тера и така најмалце се вртевме домаТоа беше мое мислење за бугарија,веројатно секој си ја доживува на свој начин.Проблемот е што многу се пумпа филмот од тука без основа и после се враќаат со срушени соништа
За со друштво е ок и јас сум бил така,со девојка е друг критериумоттака е!не е се така розово иначе ние бевме четворица у двособен стан по 6е,стар беше станот стварно али ок е се тера и така најмалце се вртевме дома
постои иако коа бевме не влеговмеЕј дискотека Mania постои ли уште на Sunny Beach?
Зависи што бараш. Ако бараш одмор на море - добро место са. Ако бараш одмор на планина - друго бих ти препорачал.Несебар и Поморие ми се рај, најдобрите места во БГ