Јас поминав, верувал или не со 250 евра, но спиев во Равда. Место блиску до Сончев Брег. А и искачав во С. Б. и Несебар. Со автобус ти е 10 минути.aj ako znaete pisete so kolku pari se proagja ??!!! smestuvanjeto kolku cini ,hranata i patot
Во Август јас бев лани и имаше доста многу народ, а и прашав луѓе што познавам од таму и тие викаат дека августот е подобар, повеќе туристи имало.Кога е подобро да се иде во Сончев Брег Јули или Август?
Се надевам дека ќе нема многу гужва после 10 август.Во Август јас бев лани и имаше доста многу народ, а и прашав луѓе што познавам од таму и тие викаат дека августот е подобар, повеќе туристи имало.
А зашто одиш во Сончев Брег кога не сакаш гужва?Се надевам дека ќе нема многу гужва после 10 август.
Сакам гужва,несакам ептен многу гужва,бидејки таму најголем шпиц е од 20 јули до 10 август затоа размислував дали да одам од 10 јули или од 10 август.А зашто одиш во Сончев Брег кога не сакаш гужва?
Чекај малку, ти не сакаш гужва ли? Епа оди тогаш на Тасос. Помирно, здравје.Се надевам дека ќе нема многу гужва после 10 август.
Епа оди сега ако не сакаш многу гужва. Ем поефтино ќе пројдеш ем нема индијанци толку.Сакам гужва,несакам ептен многу гужва,бидејки таму најголем шпиц е од 20 јули до 10 август затоа размислував дали да одам од 10 јули или од 10 август.
Абе види јас секое лето сум таму и колку што имам приметено последниве неколку години во Август морето не беше баш сигурно, обично јамите тој период се "јавуваа". Е сега не викам дека е опасно но навидув може да изгледа мирно но ко ќе влезеш внатре може и да не излежеш. Но добро сепак зависи и на која плажа си, ако е во Аспарухово нема проблем, но другиве некако не ми се сигурни. Тоа ми беше зборот.Има години морето е мирно и во Септември. Никоj не може да ти кажи кога и колко ке е бурно. Таа година продолжуват многу дождовите, па морето нема да е добро уште во Jни. Коjто сака да оди на море во Слончев брег му препорачувам Август.
Бугарите си одиме до 10 Септември нормално(но пикот е 1-20 Август), ако не заладнее.
Цел живот одам на Црно море со една, две години изклучок. Jaми се jaвуват през целата година и наjвеке когато има мртво волнение. То се поевува предимно летно време. Таа година овде времето е лошо, уште не сме видели слонце, па морето нема да е нормално во Jни месец - гаранциja ти давам. Во секо едно море можеш и да не излезеш. Се зависи дали ке почитуваш флага, препораките на чуварити(спасителите) и дали ке се правиш но голем маж.Абе види јас секое лето сум таму и колку што имам приметено последниве неколку години во Август морето не беше баш сигурно, обично јамите тој период се "јавуваа". Е сега не викам дека е опасно но навидув може да изгледа мирно но ко ќе влезеш внатре може и да не излежеш. Но добро сепак зависи и на која плажа си, ако е во Аспарухово нема проблем, но другиве некако не ми се сигурни. Тоа ми беше зборот.