Сонови, толкување на сонови

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
ГОЛЕМО РАЗОЧАРУВАЊЕ :( :( :(
Абе таман у живот ќе ми се убаци некоја цура, која ептен ми го праи ќефот, јак изглед + интелегентна, беспрекорна у кревет, ќе се разбудам .... ФАК :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ама треба да ми текне дека е сон .... тоа јак изглед + интелегентна не ми делуе за вистинито

бај д веј (ај сеа озбилно) ... сте биле ли свесни дека сонувате? На пример сонувате нешто и свесни сте дека е тоа сон и продолжувате и понатаму да сонувате??? Мене ми се има случено неколку пати :? :? :? :? :? :? :? :? :

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Да, погоре имам кажано дека многу често (скоро секогаш) можам да ги контролирам соновите. Ако е убав, си продолжувам да го сонувам и си го терам онака јас како што сакам. Ако е кошмар, веднаш станува на некој начин "свесен" и си поигрувам со "лошите" во сонот.
Сериозно.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Сонував дека дошол братучед ми кај мене дома и ми рекол дека исчистил година и дека бил ослободен од некој испит...

Доаѓа мајка ми од работа денес и ми кажува дека братучед ми се вратил во Македонија со исчистена прва година и дека бил ослободен од испитот по англиски јазик :shock: :shock: :roll:

Многу често ми се случува да сонувам нешто и после некое време да биде тоа вистина... Абе Ванѓа не ми е рамна :D :D

V

VirtualA

Гостин
StenmarC напиша:
Абе таман у живот ќе ми се убаци некоја цура, која ептен ми го праи ќефот, јак изглед + интелегентна, беспрекорна у кревет, ќе се разбудам
:lol: :lol: :lol:
Јас еднаш така ја сонував Кајли Миног :lol: :lol: , и таман што требаше да ојме в кревет се разбудив :evil: :evil:
Умрев од мака цел ден

Член од
12 јули 2005
Мислења
5
Поени од реакции
0
3-4 pati imam sonuvano kako ziv covek(ne mi e poznat) legnat vo sandak i se sprema za smrt, se vrti levo-desno i poleka zaspiva, Za razlika od drugite, posledniot takov son bese vo nekoja sala, polna so luge(kako na svadba, so muzika), a vo sredina sandak i covek se sprema za smrt, na kraj stana i rece 'covek ne moze na raat da umre od vas', stana i si zamina.

Slicen takov nemam sonuvano odamna, sto znaceva pojma nemam.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Marko31 напиша:
3-4 pati imam sonuvano kako ziv covek(ne mi e poznat) legnat vo sandak i se sprema za smrt, se vrti levo-desno i poleka zaspiva, Za razlika od drugite, posledniot takov son bese vo nekoja sala, polna so luge(kako na svadba, so muzika), a vo sredina sandak i covek se sprema za smrt, na kraj stana i rece 'covek ne moze na raat da umre od vas', stana i si zamina.

Slicen takov nemam sonuvano odamna, sto znaceva pojma nemam.
Доброволно сака да си умре чоекот.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Сабајле станав онака од некој сон во ниедно време (8 сабајле беше) и гледам на таа малата масичка што ми е до креветот мобилниот ми го нема (обично таму го оставам кога спијам) и станав да ги прашам моиве да не го земале и нешто слично ама не го земале и барај барај низ станот нигде го нема звони на мобилниот недостапен и на крај си го најдов под кревет со отворен капак за батеријата што се става... кој знае што сум праел во сон сум мавтал со раце сум кршел па штом сум го бутнал мобилниот од масичката и после пак си презаспав :lol: :lol: :lol:

А еднаш имам сонувано дека на мобилен зборам со едно другарче и онака си збориме и после 15 минути (знам дека брзо беше) се разбудив во 1 и пол попладне и гледам на мобилниот тоа другарчето со кое што зборев во сонот на мобилен ми звонел на мобилниот во 1 и 15 попладне :lol: :lol: :lol:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Водкамикс, и мене многупати ми се случило да сонувам некого како ми се јавил и да ме разбуди телефонот, а токму таа личност да ме бара.
Ова многу често ми се случуваше лани, ми беше чудно и интересно.

Сабајлево сонував како одеднаш пред мене некоја полициска рација, пукотници, и заскитан куршум ме погодува мене. Дури се разбудив од болката што некако многу реално ја осетив, како навистина да ми стоеше куршум во ногата. Интересно! :)

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
StenmarC напиша:
Јас пред некое време сонував како ми се зезнал екранот на мобилниот (на преклоп). После 2 дена навистина почна да зафркава - да губи контакти на пола екран :( :( :( :( :(
nov sum!!!! :lol:

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Сонував како ме каснало стршлен, некаде испод левата "цицка". Не ми било ништо, малку ми отекло.. Инаку знам дека многу се испаничив..

Како мал ми викаа дека ако те касне стршлен ќе си умрел :shock: :D

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Како не! Глупости! :lol: :lol:
Сигурно има некоја поведра страна сонот, на пример дека некоја девојка на срце ќе те касне (под левата цицка) или викендов ќе ти даде лижачко задоволство (на цицка) од кое ќе умираш од убајни :lol: :lol: :lol:

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
FortunE напиша:
Сигурно има некоја поведра страна сонот, на пример дека некоја девојка на срце ќе те касне (под левата цицка) или викендов ќе ти даде лижачко задоволство (на цицка) од кое ќе умираш од убајни :lol: :lol: :lol:
:D :D :D :D
Погрешно си ме сватила. Сакав да кажам, дека како мал ми кажуваа дека ако те касне стршлен вистински, ќе си умрел. Демек многу отровно..
Не мислев на толкување на сонот.
Затоа реков дека во сонот се испаничив :D

Инаку убаво ги толкуваш соновите... :wink:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
gerard напиша:
FortunE напиша:
:D :D :D :D
Погрешно си ме сватила. Сакав да кажам, дека како мал ми кажуваа дека ако те касне стршлен вистински, ќе си умрел. Демек многу отровно..
Не мислев на толкување на сонот.
Затоа реков дека во сонот се испаничив :D

Инаку убаво ги толкуваш соновите... :wink:
:lol: :lol: :lol: Ве молимте прости ми што не те сфатив убаво :D
Но, толкувањето на сонот уште си важи! Амин! :lol:

J

Johnny Stulic

Гостин
Vo vrska so sonovite jas si vikam deka sonuvam najblesavi sonovi , ko ce stanam sam si se smeam eve na pr.
imam igrano han so kiro gligorov
na plaza zaedno so crvenko
so kaliopi bevme vo cvecara zaedno
i red moi drugarki i drugari vo nevozmozni situacii : :)

Kajgana Shop

На врв Bottom