Ехееее повеќе пати ми се случило, а и ми се случило кога ќе дојде најслаткото да ја соблечеш и ово-оно... да ме разбудат моите и после да им се дерам зашто ме разбудиле итн итн... :lol:gerard напиша:Ви се случило некогаш да сонувате некој сладок еротски сон.. нешо со некоја типка ово-оно.. и кога ќе дојде она најслаткото се будите
И после пробувате на сила да го досоните
ама не иде м.м.е. (кој прв почна)
Лошо? Какво лошо бе брат? Јас би плаќал за тоа да можам..Chester напиша:Порано многу често сонував како да паѓам од негде, од скали или од тераса, и онака ептен глупо е чуството, како да ти излегува нешто од стомакот... А нај лошо е што паѓањето беше slow motion, како во матрикс. Уфф.. ептен го мразам тој сон. Добро е во последно време не сум го сонувал
Сонувал некој од вас вакви работи?
Сум сонувал такви сонови, али ја не сум паѓал од тераса или од зграда туку од карпи.... и паѓам паѓам и пред да паднам на земјата се разбудувам и се потресувам во креветот исто као да сум паднал... :lol:Chester напиша:Порано многу често сонував како да паѓам од негде, од скали или од тераса, и онака ептен глупо е чуството, како да ти излегува нешто од стомакот... А нај лошо е што паѓањето беше slow motion, како во матрикс. Уфф.. ептен го мразам тој сон. Добро е во последно време не сум го сонувал
Сонувал некој од вас вакви работи?