- Член од
- 26 март 2011
- Мислења
- 659
- Поени од реакции
- 667
Фала, но завршена е веќе работата. Картите се сепак резервирани од Скопје, но добро е да се знаат сите опции.Јас, 70 евра
Фала, но завршена е веќе работата. Картите се сепак резервирани од Скопје, но добро е да се знаат сите опции.Јас, 70 евра
Ako se soberat 4 dusi i da odat so kola,mozebi malku poskapo ke bide po 800-900 denari od patnik ama mnogu e poubavo.Kaj sakas si odis i voopsto ne si umoren pri kupuvanje.I normalno se vrakas vo razumno vreme 5-6 najkasno vo skopjeSuper cena,ama se odi vo 3 sabajle,a se vraka vo 10-11 navecer.
5-6 saati dremes vo centarot na Solun,pa duri potoa te nosi do
Bev ednas vaka.Mnogu e dosadno ova.Jas bi odel sekoja nedela ama da me vodat direktno vo Kosmos,Ikea i ostanatite,outleet itn.A da se dreme 5 saati centarot e bespotrebno.Navistina e djabe cenata ama agenciive nasi se zanikade i programata im e katastrofa.5 saati vo centarot kade se e preskapo kako vo milano.
posle covek e veke krajno umoren i mu se temni i od kupuvanje i od se.
Богами. Додуша ја не го фатив попустот, а неможам да замислам кој попуст имаат на тие астрономски цени. Барав одело, сако, кондури и ништо под 150 евра (ОД ПАРЧЕ, не заедно) , ова праиме муабет за низ центарот на Солун.Super cena,ama se odi vo 3 sabajle,a se vraka vo 10-11 navecer.
5-6 saati dremes vo centarot na Solun,pa duri potoa te nosi do
Bev ednas vaka.Mnogu e dosadno ova.Jas bi odel sekoja nedela ama da me vodat direktno vo Kosmos,Ikea i ostanatite,outleet itn.A da se dreme 5 saati centarot e bespotrebno.Navistina e djabe cenata ama agenciive nasi se zanikade i programata im e katastrofa.5 saati vo centarot kade se e preskapo kako vo milano.
posle covek e veke krajno umoren i mu se temni i od kupuvanje i od se.
Jas so kola posledniot pat potrosiv 24 litri gorivo od Zdanec-Solun-Zdanec t.e od doma-solun-doma 23.7 LБогами. Додуша ја не го фатив попустот, а неrможам да замислам кој попуст имаат на тие астрономски цени. Барав одело, сако, кондури и ништо под 150 евра (ОД ПАРЧЕ, не заедно) , ова праиме муабет за низ центарот на Солун.
Дури и обична педерка (торбиче за преку рамо) демек од Самсонајт беше 167 евра
Е во Космос се малце пониски цените, али ипак за наш стандард се прилично солени
Ако имате инфо кога обично се попустите куцајте , па може и организација да напраиме
Има од 15ти август па натакаНема летово некој бран попусти како во јануари?
Пред икеа не се наплака а пред космос се наплака внатре во трговскиот,ама икеа има секогаш слободни места,можиш и пешки од икеа до космос!Исто и мене ме интересира паркинг место во Солун каде има, дали без пари дали со пари, и не мора да биде баш во центарот на градот може и на 10-20мин пешки од центар?
И информација дали паркингот кај Икеа/Космос се наплаќа?
Тој е најефтин мислам, само место за викенд послем 10 тешко. За едно 4сата платив околу 10евра.Некој да ми покаже на мапа паркинг во центарот?
Ја го најдов овој, но не знам што цена е по саат или дневно.
https://www.google.com/maps/@40.6339985,22.9384333,341m/data=!3m1!1e3?hl=en