Yan Gillan
Iron Maiden - my religion
- Член од
- 12 мај 2006
- Мислења
- 642
- Поени од реакции
- 19
Da ne znae nekoj slucajno kolku pari e set za golf 2 1,3 benzin ???
Немора од таму да е, али првично да од Германија, пошто таму и луге имам, а инаку ке ми ја донесат бидејки како Гермнаци кога ке ја одјават од Германија колата им враќаат данок со кој што ке се покријат трошковите за да ја донесат, така барем до сега ми правеа.Планираш од Германија? Ако е така,рачунај дека и пари за граница и други заебанции што не ги знам кој се.... иначе мене ако ме прашаш,јас сум за фордот
епа тогаш ти си среден уште да избереш...што и да избереш,нема да погрешиш..и после чекам слики да видам какво ауто ќе имашНемора од таму да е од таму, али првично да од Германија, пошто таму и луге имам, а инаку ке ми ја донесат бидејки како Гермнаци кога ке ја одјават од Германија колата им враќаат данок со кој што ке се покријат трошковите за да ја донесат, така барем до сега ми правеа.
Се имам возено во фордот, исто со Ghia опрема. Моја препорака е тој. Има многу убава и комотна вожња, а и ми е лично многу поубав од вектрата.Ај кога веке ми рековте дека SAAB-от не го бива скапи делови и не знам што, ако може и уште еден совет, значи за некои 4.000 евра може да се земе и нешто како Ford Mondeo 2.0 TDCI Ghia или Opel Vecta 2.2 DTI GTS, така да ке ве замолам за предлог, совет и критика за колите.
Ford Mondeo 2.0 TDCI Ghia
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=ck1ooy3oinar
Opel Vecta 2.2 DTI GTS
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=wajux4rkesmg
Ви благодарам однапред!
Сликите ги дадов како ориентација, сигурно и двете се продадениФордот, подобра кола е. На Опелот пишува дека е продадена, бај д веј.
Оооооооооо LEPO го куапал некој шииипФордот, подобра кола е. На Опелот пишува дека е продадена, бај д веј.
зошто да не е SAP што му фали порано имав таков и си тераше едвај 5 години супер е сега SAP е фирма и му припаѓа на газда некој си Словенец.Купи си нов od било која марка само да не е SAP
Xaxaxaxaaaaaaaa шкарт словенска vesna вратена од европски пазар да не се врли трошок де а се направи па ќе се продава во Makeдонија,а по шкарт sap произведен во Македонија(Пробиштип)за македонски пазар здравје .Ете го нов sap од аудито на татко ми 7-8 месеци стар акомулатор не му признаваат гаранција стои у гаража глувци почнаа да пијат киселина од негозошто да не е SAP што му фали порано имав таков и си тераше едвај 5 години супер е сега SAP е фирма и му припаѓа на газда некој си Словенец.
а ако мислете шкарт акумулатор тоа е BLACK HORSE проверено од мене
А 2.2 ХДИ е од пежо (PSA) само е промашена инвестиција+тром е ко тротинет,Со лада самара 1.5 ама на бензин ми го гледа ауспухот и дише прегорено уљеЈас би избрал Opel Vectra сепак збориме за 2.2 дизелаш и тоа GTS верзија ... не е обична вектра
каква вектра гтс има кај скопјанка у п.м. со 19 или 20ки бандажи фаца невидена, треба да ја сликам
е сега сензори на неа и електроники има колку ти душа сака, веројатно се скапи и незнам колку се расипуваат ама па ни фордот не е ефтин за одржување
сет за што?Da ne znae nekoj slucajno kolku pari e set za golf 2 1,3 benzin ???
Да да сигурно, во ова ама ич не верувамА 2.2 ХДИ е од пежо (PSA) само е промашена инвестиција+тром е ко тротинет,Со лада самара 1.5 ама на бензин ми го гледа ауспухот и дише прегорено уље