LouWeed напиша:abe majmun.....znaes kade mi stoe kompjuterot i znaes sto e profil,taka da koga mojte idat u krevet staam drug profil..............:baeh:
http://www.google.fr/ <= Повели :wink:vlatko напиша:А од каде вадите волку добри скинови за компјутер?????
Дечкото на десктопот на Маце многу личи на мене.FortunE напиша:
Убо му го плесна бе Маце! Тончи се попали на десктопот на Маце а? :icon_eek: Ах бе Тончи, Тончи :baeh: :pop:
Па ти си тутурутко!!! Сликите од техно журката што ми ги даде ги опнав во фотошоп!!! :baeh:Tonchie напиша:Дечкото на десктопот на Маце многу личи на мене.
Да не се фалам.
И не се палам, само сум нарцисоиден.
Нема што куќава и колава ти се ГРОМ!VeGaS напиша:eve me i mene so mojot mobile home u preden plan
P.Overdrive напиша:
значи ако ја стаам слика....громот навистина ќе те удри...........vlatko напиша:Нема што куќава и колава ти се ГРОМ!
hehehe!!Abe imam zabeleska od koga go napravivte novoto ruvo na forumot nikade nemozam da gi najdam smeskite tie slikickite mali!Sega koga pisuvam se e prazno!Kaj da gi najdam!Blagodaram Odnapred!LouWeed напиша:значи ако ја стаам слика....громот навистина ќе те удри...........
Доле кај испрати брз одговор, стисни на напредно и тука ти се. Или активирај ги во нова страна па ги имаш кратенките.vlatko напиша:hehehe!!Abe imam zabeleska od koga go napravivte novoto ruvo na forumot nikade nemozam da gi najdam smeskite tie slikickite mali!Sega koga pisuvam se e prazno!Kaj da gi najdam!Blagodaram Odnapred!