Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Јас добив информации дека Меџик у Лептокарија, иако со иста цена, ги преминале 7мица у квалитет...
Вистина е?
Вистина е?
дојте во Охрид Палма или меџик кај нас најпознатите сендвичари :helou:, ем поевтини се од кај вас цените 90 денари се сосе помфрит салата краставица и зелка башка лепчето го потпечвет мајонез кечап колку сакаш не се штеди на материјал што е доброОпшто во центар на Скопје нема кај да јадеш асално
Ах бе гиро, ама проблемот е дека за 135 денари едно не ме најадува. Мали се, а поготово што кога видоа дека на Гирадико им оди бизнисот, па и они ги дигнаа цените.Златен Беко. Порано заради компирите се залажував во седмица, а не ми беше нешто посебно. А и плус многу се скапи. За 100-че, ако сакам да се најадам ќе одам во лесковачка и башка сок по избор. А на БЕКО му нема рамен. За 90 денари имаш: хамбургери, кордон блу, чизбургери и све и свашта. Истите компири од седмица. И плус имаш гиро. Гирото им е скапо, по 125 со зазики 135, но пак за тие пари е преубаво, односно, се за тие пари е поубаво од 7-ца
А и можеш да си нарачаш до дома за безпари. Порано беше нарачка минимум по 2, а сега го намалија на 1.
5210060 - број за нарачка во Аеродром, кисела вода и автокоманда
stvarno, magic e super mesto za jadenje...ama koga ke si vo ohrid :S : )))дојте во Охрид Палма или меџик кај нас најпознатите сендвичари :helou:, ем поевтини се од кај вас цените 90 денари се сосе помфрит салата краставица и зелка башка лепчето го потпечвет мајонез кечап колку сакаш не се штеди на материјал што е добро
Во меџик хамбургер е 80Јас добив информации дека Меџик у Лептокарија, иако со иста цена, ги преминале 7мица у квалитет...
Вистина е?
Маки ?јадете кај суне, до борис средното школо...кој јадел знае! - башка цените се исти со години
Да.Маки ?
Лептокарија/Да.
Баш бев вчера и фино лепо си се потсетив на убавите сендвичи што Суне ептен мерачки ги прави и на средношколските денови
П.С.Кај е Меџик?
Видиш, и од таму да сум ти јадела, а не сум знаела дека е МеџикЛептокарија/
Ќошот на жолтата зграда што гледа кон Карев и Воена болница