Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Само во Лесковачките (Вили, колипка..) Имаш салати и сосови, што прави огромна разлика.

Ова кажува се. Кај се занесуваат 7ца со цените, уште па и не сакаат едно краставиче или малку зелка да ти стават. Можеби компирите им се поубави од другиве места, ама дефинитивно нивниот хамбургер вреди максимум 90 денари, а не 120.

Во лесковачка кај Тобако 2 е убаво полнето пилешко со сосови... ммммм....
Иначе секаде се цените надувани а посебно во 7ца, ретко јадам од таму зашто не ми се даваат пари за сендвич од кој што само компирите ме најадуваат и после со сила иди јади го цел сендивч... Подобро ќе дадам негде 60-70 али ќе го изедам цел сендвич со лесно...

Цената е иста, дури можеби и поевтино е у Лесковац, а големината на оброкот е иста.
Само во Лесковачките (Вили, колипка..) Имаш салати и сосови, што прави огромна разлика.

па баш ради тоа дека е иста цената, предпочитувам сендвич од 7-ца, големината сега е иста, откога од 7-ца го смалија стандардот.
едино тоа, да сосовите се плус, од друга страна пак не се грижат многу околу хигиената.... уште еден минус, да сменат помфритот, да практикуваат онаков ко од 7-ца и mcd's.
највеќе Лесковачката ме бендисала од таму кај што спомна, Аеродром, другиве што се по Партизанска не се некако со тој шмек и вкус, дали од издувните гасови и лошата местоположба

Колипка у центар и Лесковачка у Аеродром, спроти бисер, тие се одлични.
Комбирите се одлични во оваа во Аеродром, цената е океј, сосовите се имба...
Искрено, ја преферирам поише од седмица, али па мн ретко јадам таму пошо не ме носи патот натака (:

Ај, може утре да поминам да мрцнам (:

Хамбургерот од 7-ца смрди, скап е и кога и реков на таа да ми стави салата се чудеше. Мислам каков е тој хамбургер без салата? Одвратна сендвичара.

мислам дека ќе престанам да јадам во 7ца, го намалија квалитетот, а цената е сеа 130. Пре би Вили.

Алооо 130 ден за плескавица со сумњиво потекло на месо и еден куп помфрит!?!? Е да го ебам и златен нека е помфрит е - кило компири 20 денари се! А бе Македонија сме,па да е на друго место,комотно можам и да ги тужам и да го добијам спорот. Зашто? Затоа што си има внатре во сендвичарата ценовник со слики,а на сликите хамбургерот со САЛАТА! Значи каков шо го гледам таков и сакам да биде!

Пред некој ден јадев последно,ама од сега има добро да се задумувам дали ќе јадам хамбурегер од 7-ца кога ќе ме носи патот накај Ск :smir:

Е да го ебам и златен нека е помфрит е - кило компири 20 денари се!

40 денари е кило компири веќе подолго од месец време.

Цените се сите со 10 денари покачени, не е само хамбургерот.

Ваууу не знаев дека и на форумов има за Сендвичара 7 љољ, кога бев во Скопје кај еден другар ( студент ) ми рече е сега ќе те носам во Седмица да јадеш Хамбургер...а јас мртов гладен од патувањето од Струмица до Ск изедов 2 ммм и искрено многу сладок кечап и мејонез.

Не се Седмица криви, кога не се наоѓа некој со средства и амбиција да отвори подобра и поефтина сендвичара. Еве ги и Вили, многу дебилен потег - кај ги поскапеа цените, па уште ненормално паднаа во квалитет, лепчето никакво, салатите смешни, сосовите ПРЕЕБАНИ (па уште и штедат сега еј).

Летово во Будва за 2 евра јадев хамбургер со сосови и салати по избор, ама таму беа надвор ставени и имаше над 20тина - си ставаш ти колку сакаш. А каков рачун е, ем туристичко место, ем поефтино од седмица во сред лето. Хамбургер во другиве земји е храна за сељаци што се вика (нели де, fast food наспроти fine dinning), ама таму разликата е $4 за хамбургер и $50-тина за јадење во ресторан. Кај нас е 130 за хамбургер, а околу 300-400 максимум за квалитетно јадење во топ ресторан.

Златен Беко. Порано заради компирите се залажував во седмица, а не ми беше нешто посебно. А и плус многу се скапи. За 100-че, ако сакам да се најадам ќе одам во лесковачка и башка сок по избор. А на БЕКО му нема рамен. За 90 денари имаш: хамбургери, кордон блу, чизбургери и све и свашта. Истите компири од седмица. И плус имаш гиро. Гирото им е скапо, по 125 со зазики 135, но пак за тие пари е преубаво, односно, се за тие пари е поубаво од 7-ца

А и можеш да си нарачаш до дома за безпари. Порано беше нарачка минимум по 2, а сега го намалија на 1.

5210060 - број за нарачка во Аеродром, кисела вода и автокоманда :)

Општо во центар на Скопје нема кај да јадеш асално

во оваа у аеродром шо е таа плавата става помалце компири а таа постарата и таа со црната коса ставаат повекје затоа ја стално кај нив нарацувам :vozbud:

Аман бе, ти на памет си ги научил:pos2:

Иначе јадев во тоа Попе што е кај Апче, и не е ист вкусот како старото шо беше кај 7ца ваму. Цена 120

Не е седмица тоа шо беше - потврдено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom