Секс/врска/брак со партнери од различна религија/националност

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
ThA-BiTcH напиша:
Nema sansi!
Kaj davam da me pipne mene nekoj so mi unisti cela drzava i ubi tolku sogragjani....:icon_eek:
pa uste deca da mu ragjam....:pishtoldz
ти навистина мислиш дека бираш во кого ќе се заљубиш?
не дај боже само да те спотера :icon_lol:

ех, јас да можев така да бирам...

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
gerard напиша:
ти навистина мислиш дека бираш во кого ќе се заљубиш?
не дај боже само да те спотера :icon_lol:

ех, јас да можев така да бирам...
peer gerard ova e diskusija za druga tema ako sea pochneme i na ova da zborime nema kraj ozbilno :wink: te sfakam sho sakash da kazesh ama ako sea pochne i za ova nema kraj na temava ke se pronajdat 300 potemi

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
бич со ова шо го кажа сеа го демантира претходното твое мислење...

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Prvo, sednisi i naucisi shto znacat poimite: Opshta kultura, Globalizam, Ljubov i Pochit.
Vtoro, sednisi i probaj da si gi primenish tie vo tvojot sekojdneven zivot.
Treto,... ustvari probaj pominigi prvo ovie dve etapi od tvojot zivot... pa tretoto samo po sebe ke ti dojde.

A za toa deka ti imash prijateli albanci..... i deka mislish deka se super decki.... i tnt.... malku teshko... ali aj ke ti poveruvam

Deka tie nekolku gi mrazat POVEKETO tuka vo Makedonija epten teshko... ali aj i za toa ke ti poveruvam

No... ako mislish deka mozesh da me stavish vo bilo koja "grupacija" bez ic da me znaesh.... i ako mislish deka so dva muabeti si me "skontala" kakov albanec sum.... toa ic... ama ic ne veruvam.

PS: Te molam ne mi repliciraj poveke.... navistina ne vredi ni da me zamarash.... ni da se zamaram so tebe.... Fala prijatno (ete na nesakanje pak vo tvoj stil zavrshiv:( )

dajdo напиша:
epa vaka sea prvo te podrzuvam celosno bibe 100% behind u i devojcheto si ima svoj stav be sho vi e na vas treba da i go svrtime mislenjeto neli forumov e da se iskazesh sho mislish!!! vtoro eko1 vaka da ti kazam kako be taka se ponashash na tvoe nivo nikoj tebe ne te navredi i nekaza nisho za tvoeto nivo ovde site treba da si gi pochituvame mislenjata nevikam deka netreba diskusii ama ova ide da vodish inat devojcheto nesaka albanec za maz sakam makedoniec hristijanin sho e krsten ja sfakam aman vishe molim te ne ja teraj da go smeni mislenjeto zasho NEMA da go smeni
Vo koj moment od tvojot zivot jas ja naterav nea ili bilo koj drug da smeni bilo kakvo mislenje? Aj bash me interesira da mi pokazesh.

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
Eko1 напиша:
Vo koj moment od tvojot zivot jas ja naterav nea ili bilo koj drug da smeni bilo kakvo mislenje? Aj bash me interesira da mi pokazesh.
pa celo vreme replicirash i vikash deka ne e u pravo devojcheto vaka bilo taka bilo diskusijava vodi kon nishto taka da uzivaj nema sho da ti objasnuvam ako nesakash da smenish mislinje nemashe i da replicirash 100 pati vi kaza ona u 10 posta nesaka nikoj od druga vera neli pochituvajte go nejziniot stav tolku od mene pozdrav :wink:

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
dajdo напиша:
peer gerard ova e diskusija za druga tema ako sea pochneme i na ova da zborime nema kraj ozbilno :wink: te sfakam sho sakash da kazesh ama ako sea pochne i za ova nema kraj na temava ke se pronajdat 300 potemi
dajdo, не знам што ти е муабетот за некоја друга тема? во мислењето мора да ги содржи зборовите брак, партнер, религија, националност за да биде валидно истото?

Јас само и реков на бич да не е убедена во тоа дека бира во кого се заљубува. Чисто од искуство. А она рече дека никогаш не би сакала некој албанац ко што разбрав јас..

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
dajdo напиша:
pa celo vreme replicirash i vikash deka ne e u pravo devojcheto vaka bilo taka bilo diskusijava vodi kon nishto taka da uzivaj nema sho da ti objasnuvam ako nesakash da smenish mislinje nemashe i da replicirash 100 pati vi kaza ona u 10 posta nesaka nikoj od druga vera neli pochituvajte go nejziniot stav tolku od mene pozdrav :wink:
Vo vakvi diskusii so dva obratni stavovi sekogash DVAJCATA se vo pravo.... toa e sekogash jasno.... ako ne si svatil..... a ti pred da skoknesh kako Vitez da branish nekogo i da napagjash drug.... procitaj ubavo koj shto pishuva.... ako ne ti e jasno prashaj.... pa posle repliciraj i citiraj i tnt.... i od mene tolku.... na ovie diskusii im nema kraj.... pozdrav.

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
peer znam ne se ljuti nesakaf nisho losho da ti kazam nemojte be odma seriozno be nego veche ima edna diskusija so koja se zadavija i prerasna u tepanje nesakaf nisho losho ja peer ...

Eko1 напиша:
Vo vakvi diskusii so dva obratni stavovi sekogash DVAJCATA se vo pravo.... toa e sekogash jasno.... ako ne si svatil..... a ti pred da skoknesh kako Vitez da branish nekogo i da napagjash drug.... procitaj ubavo koj shto pishuva.... ako ne ti e jasno prashaj.... pa posle repliciraj i citiraj i tnt.... i od mene tolku.... na ovie diskusii im nema kraj.... pozdrav.
ve chitam od koa pochnavte ne se sekirraj i ne sum vitez :pos: sakam da ti kazam samo deka nemoze da se smeni mislenje ama nema nisho losho od diskusija u sekoj sluchaj neli imash pravo nema kraj

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
ThA-BiTcH напиша:
epa izvini eko toa e sto e.
jas licno imam prijateli albanci koi oddaleku ne se takvi kako sto se POGOLEMIOT del vo Mk....
i znaes sto?
i samite tie albanci gi mrzat drugite!
zasto?
odprosta pricina-toa sto go pravat NE E COVECKI!!!
A ti ako se najde vo onie pogore togas...:pop:
Ти имаш пријатели албанци?
Нема шанса!
Кажа дека не би дозволила да те пипне некој од нив, а сигурно тие другарите те бакнуваат во образ ако не ништо друго.
Извини ама почна да се губиш и сама да се демантираш.
Колку само не ти држи вода дека самите се мразат..и само заради тоа што тие го правеле било нечовечки!?!??!:icon_eek: :lud:
Да кажеше албанците ги мразам турците и обратно ајде де.. ама тоа што го напиша ти некако не ми штима..:raz:
Целиов пост ми е некако.. :icon_roll

V

Vlad II Draculea

Гостин
ThA-BiTcH напиша:
Eko1 напиша:
Epa aj cim ti vaka razmisluvash, kazi mi ti koga bi se zaljubila so nekoj makedonec so poteklo od ubava makedonska familija koj shto e ATEISTA?
Shto ke pravish togash?
Kako ke gi krstish decata?
Kako ke slavish praznik?
Za veligden kje boish jajca ili ne?
не Еко, нема да бидам со него.
Абе доволно бев јасна дека јас никогаш не би зела некој кој не се совпаѓа со мојата религија, доста веќе се обидувате да докажете дека сте во право,јас си имам свој став вие свој.:icon_roll
Ова ми падна вочи...
Прашајне..
Тха Бич... дали има некој од твојата фамилија.. дедо, прадедо, баба било шо.. бил комунист.. или социјалист.... или поточно дали припаѓал во редовите на КПМ

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
abe dosta zboris na pamet,
procitaj prvo sto sum napisala
pa posle kazuvaj dali ima sansi ili nema.
imam prijateli albanci megjutoa rekov tie se razlicni od POGOLEMIOT DEL (valjda znaes na koi mislam, nemoj da mi kazes deka ne znaes).
I ako te interesira ucam vo skolo vo koe 70% se albanci, pa sama presudi dali imam drugari albanci ili ne!:pop:

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Macedalien напиша:
A vo sto se razlicni mozes da objasnis? :raz:
ej macee dosta ne zbori....
(едитирано од divine: навреди)
tie gi pocituvaat makedoncite i ne im narusuvaat mir u zivot....treba li uste ?:icon_eek:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
TOKMU zatoa e opasno da se generalizira. :wink:

A posledniov post ke go sfatis koga ke gi procitas site tvoi orethodni !!!

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
ThA-BiTcH напиша:
ej macee dosta ne zbori....
(едитирано од divine: навреди)
tie gi pocituvaat makedoncite i ne im narusuvaat mir u zivot....treba li uste ?:icon_eek:
а дали за тебе се сите исти најдобро ке ти биде до го прочиташ на наташа потписот поздрав:cuc:
да не се мачиш еве го додавам

Ако секој човек е човек тогаш сите камења се драгоцени

прочитај ја повеке пати реченицава но неверувам дека ке се предомислиш Едноставно не сме сите исти секој си има свое свакање и начин на поврзување

Kajgana Shop

На врв Bottom