Prvo, sednisi i naucisi shto znacat poimite: Opshta kultura, Globalizam, Ljubov i Pochit.
Vtoro, sednisi i probaj da si gi primenish tie vo tvojot sekojdneven zivot.
Treto,... ustvari probaj pominigi prvo ovie dve etapi od tvojot zivot... pa tretoto samo po sebe ke ti dojde.
A za toa deka ti imash prijateli albanci..... i deka mislish deka se super decki.... i tnt.... malku teshko... ali aj ke ti poveruvam
Deka tie nekolku gi mrazat POVEKETO tuka vo Makedonija epten teshko... ali aj i za toa ke ti poveruvam
No... ako mislish deka mozesh da me stavish vo bilo koja "grupacija" bez ic da me znaesh.... i ako mislish deka so dva muabeti si me "skontala" kakov albanec sum.... toa ic... ama ic ne veruvam.
PS: Te molam ne mi repliciraj poveke.... navistina ne vredi ni da me zamarash.... ni da se zamaram so tebe.... Fala prijatno (ete na nesakanje pak vo tvoj stil zavrshiv
)
dajdo напиша:
epa vaka sea prvo te podrzuvam celosno bibe 100% behind u i devojcheto si ima svoj stav be sho vi e na vas treba da i go svrtime mislenjeto neli forumov e da se iskazesh sho mislish!!! vtoro eko1 vaka da ti kazam kako be taka se ponashash na tvoe nivo nikoj tebe ne te navredi i nekaza nisho za tvoeto nivo ovde site treba da si gi pochituvame mislenjata nevikam deka netreba diskusii ama ova ide da vodish inat devojcheto nesaka albanec za maz sakam makedoniec hristijanin sho e krsten ja sfakam aman vishe molim te ne ja teraj da go smeni mislenjeto zasho NEMA da go smeni
Vo koj moment od tvojot zivot jas ja naterav nea ili bilo koj drug da smeni bilo kakvo mislenje? Aj bash me interesira da mi pokazesh.