Женава има мрачна страна но колку е мрачна толку и светла.Знаеме сите за парите што на црно ги заработува,знаеме дека има врски насекаде и соработува со руската и сицилијанската мафија(барем така мене ми кажале).Се зборува дека има трговија со органи на луѓе(незнам баш колку е точно ова) за фудбалери сум сигурен дека депортира а исто така оружје и дрога.Има врски насекаде и доста е моќна.
Додека беше во домашен притвор ја има сликано како се сонча на плажа на Кипар.Жена е на Аркан(Жељко Ражнатович) најголемиот диктатор на Балканот врз кој беше извршен атентат во 2000 година од страна на Интерпол.Денес,Цеца претставува една од највлијателните жени на Балканот.Тоа можеме да го видиме и по случајот кога го киднапира детето на Лепа Брена и и поднесе ултиматум 2 години да ја снема од сцената за да може таа да се истакне,во кое што и успеа.Колку што е моќна во тие работи,
Цеца е многу моќна и во песните.Многу луѓе на овој сајт ќе пишуваат многу лоши работи како можете тие песни да ги слушате и слични работи но секој неможе да остане рамнодушен слушајќи со каква емоција ги пее или "глуми".Знеме дека веќе 20 години владее на балканската сцена.Во Македонија има одржано досега 2 концерти во псоледните 3 години,еден на пивофестот во Прилеп каде имаше повеќе од 100.000 луѓе(толку може и да се соберат) и го сруши рекордот на Северина но таа година според статистиките се очекува Лепа Брена пак да ја надмаши.Исто така одржа концерт во Борис Трајковски во Скопје,ја наполни цела дури и надвор имало мноогу луѓе кои се тепале за да влезат внатре.Мајка е на две деца,Анастасија 14 години и Жељко 15 години.
Има имоти насекаде по светот а неодамна беше осудена на глоба од милион ипол евра и куќен притвор.Јас не ја осудувам жената,секој во светот се снаоѓа и денес нема добри луѓе.Ама песните и се божанствени иако не слушам баш тој жанр,за пиење се баш добри.
Ааа и тоа,за малку ќе заборавев,роднина ни е но од арканова страна.Мене децата нејни ми се паѓаат 2 ри братучеди.Но,не сме во контакт никаков...